Antena Căutare

Descoperire macabră! O groapă comună, plină cu rămășițele a cel puţin 140 de copii: "Nicăieri în lume nu există așa ceva!"

Peste 140 de schelete de copii au fost descoperite în Peru, de arheologi. Micuţii ar fi fost sacrificaţi şi îngropaţi, în 1450, pe vremea în care regiunea de nord a ţării făcea parte din Imperiul Chimú.

Peste 140 de schelete de copii au fost descoperite în Peru, de arheologi. Micuţii ar fi fost sacrificaţi şi îngropaţi, în 1450, pe vremea în care regiunea de nord a ţării făcea parte din Imperiul Chimú.

Copiii aveau vârste cuprinse între 5 şi 14 ani, iar alături de rămăşiţele lor au mai fost descoperite şi 200 de llame.

„Nicăieri în lume nu există exemple de sacrificii de copii care să se compare cu magnitudinea evenimentului Chimú”, a spus John Verano, cercetător de la Universitatea Tulane din New Orleans.

Rămăşiţele aveau tăieturi şi dislocări ale coastelor, indicând că pieptul lor a fost deschis. De asemenea, lângă groapă comună au fost îngropaţi trei adulţi, inclusiv două femei cu răni mortale la cap, scrie Science News, potrivit descoperă.ro.

Internată în spital, o bătrânică le-a cerut o cană cu apă asistentelor. Ce a primit, în schimb,este şocant. După ce a bă... Femeie, atacată de un pitbull, în metrou! Imaginile șocante au fost surprinse de ceilalți călători, îngroziți de moment ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x