Antena Căutare

Intr-un oras din Anglia a inceput montarea luminitelor de Craciun

Un orasel din Marea Britanie se pregateste inca de acum pentru Craciun. Autoritatile locale au inceput sa monteze luminitele de sarbatoare, spre nemultumirea multor localnici.

Sambata, luminitele festive au fost montate pe un singur copac, pentru a face un test. Si ceilalti copaci urmeaza sa fie imbracati de sarbatoare in zilele urmatoare. Beculetele vor fi aprinse in fiecare seara, timp de doua ore si 15 minute.

Autoritatile locale spun ca au inceput mai devreme pregatirea pentru Craciun deoarece vor sa faca un experiment. Vor sa afle cum pot reduce costurile amenajarii orasului. Anul trecut, au disparut luminite in valoare de 15.000 de lire sterline, asa ca s-a organizat o strangere de fonduri pentru achizitionarea de noi decoratiuni.

Intr-un oras din Tara Galilor, pregatirile sunt si mai avansate. In magazinele din Cardiff se vand deja decoratiuni pentru Craciun si cadouri.

Foto: Wikipedia

Moscova: 1.600 de soldati au defilat, pe o ploaie torentiala, in Piata Rosie... Statele Unite au spionat presedintii Mexicului si Braziliei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x