Antena Căutare

Video. Carnea și resturile de mâncare adunate de la groapa de gunoi sunt regătite și date copiilor

BBC a realizat un reportaj cutremurător depre reciclarea resturilor de mâncare din Manila, Filipine. 

Ți se face pielea de gâină! Acesta este orașul în care mâncarea este culeasă de la groapa de gunoi, spălată, iar apoi este regătită pentru a le-o da copiilor. Printre sacii cu mâncare stricată umblă șobolani, gândaci și viermi. Atenție, imagini cu puternic imapct emoțional

BBC a realizat un reportaj cutremurător depre reciclarea resturilor de mâncare din Manila, Filipine.
Povestea este greu de imaginat. Mâncarea și resturile din carne de la groapa de gunoi sunt colectate din mormanele de saci pe unde mișună șobolani, viermi și gândaci.

Potrivit declarațiilor făcute de oamenii colectori, carnea ar proveni de la marile lanțuri de fast-food. Tot de acolo sunt adunate resturi de orez, cartofi și alte garnituri lăsate de oameni.
Oamenii care le colectează din acest mediu toxic, le spală și le regătesc pentru a le putea vinde.

Aceștia le gătesc cu mirodenii, usturoi, bulion și ceapă, iar o porție de "pagpag" ajunge să fie vândută cu 20 de cenți, fiind m\ncat[ de copii ;i adul'i deopotrivă.

Sărăcia est cruntă, iar oamenii s-au resemnat cu această situație, atâta timp cât mâncarea din gunoaie îi menține în viață: ”Totul se rezumă la avea un stomac puternic. Noi, cei de aici suntem obișnuiți. Este ceea ce este. Atât își permit săracii. Cât timp suntem aici vom mânca pagpag” a povestit un client, potrivit antena3.

Din păcate acești copii loviți de soartă nici nu visează să aibă vreodată mâncare proaspătă, jucării și cu atât mai puțin tabletă.

Fii fericit cu ce ai și gândește-te cât de rău o duc acești oameni comparativ cu tine.

Imagini video cu colectarea mâncării de la groapa de gunoi:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Rușii celebrează 74 de ani de la înfrângerea Germaniei lui Hitler. 13.000 de soldați și zeci de sisteme de armament, sco... O femeie a aflat de sarcina sa în momentul în care a născut! Mama a suportat durerile nașterii și i-a dat viață copilul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x