Căutare Live

Irlanda a extins măsurile de izolare până la 18 mai. Revenirea la normalitate se va face în cinci etape

Premierul irlandez Leo Varadkar a anunţat, vineri, că măsurile de izolare şi distanţare socială din cauza pandemiei de coronavirus vor fi extinse până la 18 mai, relatează DPA.

"Planul nostru este să redeschidem ţara în cinci etape, la distanţă de câte trei săptămâni, începând din 18 mai, iar, dacă lucrurile merg bine, etapa a cincea va începe la 10 august", a declarat Varadkar.

"Putem trece de la o etapă la alta doar dacă virusul este sub control", a adăugat Varadkar, avertizând că "va fi nevoie de timp pentru ca vieţile noastre să revină la normal, la o nouă normalitate".

În prima etapă vor fi permise adunări de câte patru persoane, se vor deschide anumite afaceri şi centre de sport în aer liber.

Premierul a anunţat că şcolile şi universităţile se vor deschide în septembrie şi octombrie.

În Irlanda s-au înregistrat 1.265 de decese, iar 20,800 au fost testate pozitiv.

Măsurile de izolare au fost impuse la 27 martie.

Sursa: News.ro

Cât va mai dura pandemia de coronavirus! Experții au făcut anunțul! „Sunt două variante”. SUA au autorizat folosirea med... Franţa: Guvernul a decis prelungirea stării de urgenţă sanitară...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri