Antena Căutare

Doliu în lumea filmului! Actorul Isaac Kappy din „Thor” și „Terminator: Salvation” s-a sinucis. Ce mesaj de adio a postat pe Instagram

Actorul care a jucat în peliculele de mare succes "Thor" și "Terminator: Salvation", în vârstă de 42 de ani, a postat un mesaj de adio pe Instagram cu 24 de ore înainte să moară. Acesta le explică tuturor motivul pentru care a recurs la gestul său extrem.

Doliu în cinematografie! Isaac Kappy, actorul din „Thor” și „Terminator: Salvation” s-a aruncat de pe un pod și a fost călcat de o mașină! Ce mesaj sfâșietor le-a transmis fanilor pe Instagram cu puțin timp înainte să se omoare: "Nu sunt un om bun, am trădat..."

Actorul care a jucat în peliculele de mare succes "Thor" și "Terminator: Salvation", în vârstă de 42 de ani, a postat un mesaj de adio pe Instagram cu 24 de ore înainte să moară. Acesta le explică tuturor motivul pentru care a recurs la gestul său extrem.

Autoritățile americane au confirmat faptul că Isaac Kappy a fost lovit de un camion după ce s-a aruncat de pe podul rutier Transwestern pe Interstate 40, unde a murit, potrivit unei declarații făcute de Bart Graves, purtătorul de cuvânt al Departamentului pentru Securitate Publică din Arizona.

Cu o zi înainte să moară, actorul a scris pe Instagram că nu este un om bun și că a fost abuziv cu oamenii care l-au iubit.
Cu o zi înainte să moară, actorul a scris pe Instagram că nu este un om bun și că a fost rău cu oamenii care l-au iubit. El povestește că s-a autoanalizat și a realizat că a fost un om cu o aroganță absolută și îi pare rău că nu și-a dat seama de acest lucru mai devreme: „Nu sunt un om bun. Am trădat încrederea multor oameni. M-am folosit de oameni pentru bani. Am vândut droguri. Am delincvențe fiscale. Am datorii. Mi-am abuzat trupul cu țigări, droguri și alcool”, a scris Isaac Kappy pe rețeaua de socializare., potrivit libertatea.

Citește și: Taximetristul care s-a sinucis intrase în depresie!

El și-a continuat mesajul pe Instagram astfel: „Și în timp ce este adevărat că mi-am petrecut multe, multe ore căutând și difuzând informații despre actorii proști, am avut prea puțină grijă față de introspecția mea, pentru acțiunile mele”.

Isaac Kappy s-a aflat în anul 2018 în atenția presei din SUA după ce a fost acuzat că, în timpul unei petreceri, a strâns-o de gât pe Paris, fiica lui Michael Jackson. De asemenea, actorul american l-a acuzat public pe Seth Green de pedofilie.
Cele mai cunoscute roluri ale lui Isaac Kappy au fost rolurile pe care le-a avut în filmele Thor (2011) , Fanboys: Razboiul fanilor (2009) și Terminator – Salvarea (2009).

Marea Britanie ar putea ieși din UE luna viitoare. Proiect de lege cu privire la Brexit... Oraşul San Francisco interzice utilizarea tehnologiei recunoaşterii faciale de către poliţie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x