Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Doliu în lumea filmului! Actorul Isaac Kappy din „Thor” și „Terminator: Salvation” s-a sinucis. Ce mesaj de adio a postat pe Instagram

Actorul care a jucat în peliculele de mare succes "Thor" și "Terminator: Salvation", în vârstă de 42 de ani, a postat un mesaj de adio pe Instagram cu 24 de ore înainte să moară. Acesta le explică tuturor motivul pentru care a recurs la gestul său extrem.

Doliu în cinematografie! Isaac Kappy, actorul din „Thor” și „Terminator: Salvation” s-a aruncat de pe un pod și a fost călcat de o mașină! Ce mesaj sfâșietor le-a transmis fanilor pe Instagram cu puțin timp înainte să se omoare: "Nu sunt un om bun, am trădat..."

Actorul care a jucat în peliculele de mare succes "Thor" și "Terminator: Salvation", în vârstă de 42 de ani, a postat un mesaj de adio pe Instagram cu 24 de ore înainte să moară. Acesta le explică tuturor motivul pentru care a recurs la gestul său extrem.

Autoritățile americane au confirmat faptul că Isaac Kappy a fost lovit de un camion după ce s-a aruncat de pe podul rutier Transwestern pe Interstate 40, unde a murit, potrivit unei declarații făcute de Bart Graves, purtătorul de cuvânt al Departamentului pentru Securitate Publică din Arizona.

Cu o zi înainte să moară, actorul a scris pe Instagram că nu este un om bun și că a fost abuziv cu oamenii care l-au iubit.
Cu o zi înainte să moară, actorul a scris pe Instagram că nu este un om bun și că a fost rău cu oamenii care l-au iubit. El povestește că s-a autoanalizat și a realizat că a fost un om cu o aroganță absolută și îi pare rău că nu și-a dat seama de acest lucru mai devreme: „Nu sunt un om bun. Am trădat încrederea multor oameni. M-am folosit de oameni pentru bani. Am vândut droguri. Am delincvențe fiscale. Am datorii. Mi-am abuzat trupul cu țigări, droguri și alcool”, a scris Isaac Kappy pe rețeaua de socializare., potrivit libertatea.

Citește și: Taximetristul care s-a sinucis intrase în depresie!

El și-a continuat mesajul pe Instagram astfel: „Și în timp ce este adevărat că mi-am petrecut multe, multe ore căutând și difuzând informații despre actorii proști, am avut prea puțină grijă față de introspecția mea, pentru acțiunile mele”.

Isaac Kappy s-a aflat în anul 2018 în atenția presei din SUA după ce a fost acuzat că, în timpul unei petreceri, a strâns-o de gât pe Paris, fiica lui Michael Jackson. De asemenea, actorul american l-a acuzat public pe Seth Green de pedofilie.
Cele mai cunoscute roluri ale lui Isaac Kappy au fost rolurile pe care le-a avut în filmele Thor (2011) , Fanboys: Razboiul fanilor (2009) și Terminator – Salvarea (2009).