Antena Căutare

Italia a actualizat lista "zonelor roșii"! Autoritățile au interzis accesul cetățenilor din alte trei țări din Europa

Creșterea numărului de cazuri noi de coronavirus impune restricții drastice. Italia a actualizat lista "zonelor roșii" și a adaugat trei noi țări din Europa. România se află pe locul al patrulea la numărul de noi îmbolnăviri pe continent.

Italia a actualizat lista "zonelor roșii"! Autoritățile au interzis accesul cetățenilor din alte trei țări din Europa
Italia a actualizat lista "zonelor roșii" | Hepta

Italia a interzis joi intrarea pe teritoriul său a persoanelor din Serbia, Kosovo şi Muntenegru, pentru a evita primirea de cazuri de coronavirus, informează Reuters. Intrarea în Italia este interzisă pentru toţi cei care s-au aflat în cele trei teritorii în ultimele 14 zile.

Citește și: În august, România va avea între 1.200 şi 1.600 de cazuri noi, pe zi, de Covid-19. Estimare alarmantă făcută de Guvern

Ministrul sănătăţii, Roberto Speranza, a declarat că "în lume epidemia este în cea mai grea fază. Avem nevoie de atenţie maximă pentru a apăra progresele făcute până acum'.

Lista țărilor care au interzis în Italia. Pentru moment, România nu se află în "zona roșie"

Pe lângă cele trei state, Serbia, Kosovo şi Muntenegru, guvernul de la Roma a interzis intrările în Italia din 13 ţări unde consideră că rate de infectare cu coronavirus este prea ridicată: Armenia, Bahrein, Bangladesh, Brazilia, Bosnia-Herţegovina, Chile, Kuweit, Macedonia de Nord, Republica Moldova, Oman, Panama, Peru şi Republica Dominicană. Pentru moment, Italia nu a impus niciun fel de restricții de călătorie României, în ciuda creșterii semnificative a numărului de noi îmbolnăviri.

Citește și:

Ungaria schimbă regulile pentru români. Oamenii vor fi testați la graniță și supuși unui control medical obligatoriu

777 în ultimele 25 de ore în România, record al numărului de noi cazuri

Număr record de noi cazuri de coronavirus, în România! Alte 777 de noi îmbolnăviri au fost raportate joi în România, bilanțul ajungând la 35.003, potrivit datelor publicate de Grupul de Comunicare Strategică.

Orașe din toată lumea, din nou în carantină. Peste 200 de mii de infectări au fost raportate zilnic... Prima țară care reintroduce restricții: magazine, mall-uri și saloane de coafură închise în weekend și limitarea grupuri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x