Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Veste CATASTROFALĂ pentru românii din Italia! Ar putea fi obligați să se întoarcă acasă?

Într-o decizie istorică, Comisia Europeană a decis să respingă proiectul de buget al Romei întrucât acesta încalcă într-un mod fără precedent regulile Uniunii.

Într-o decizie istorică, Comisia Europeană a decis să respingă proiectul de buget al Romei întrucât acesta încalcă într-un mod fără precedent regulile Uniunii. Astfel, Italia are la dispoziţie trei săptămâni pentru a prezenta la Bruxelles un plan bugetar revizuit pentru anul următor.

În cazul în care ţara peninsulară nu se va conforma, ar putea primi sancţiuni financiare. Conflictul a apărut după ce UE a cerut Romei să scadă deficitul bugetar, în timp ce perspectiva Cabinetului italian prevede majorarea acestuia.

Veste BOMBĂ pentru românii care lucrează LEGAL în străinătate! Ce se întâmplă cu banii lor!

Români, vă cheamă străinătatea! Mii de locuri de muncă așteaptă să fie ocupate. Unde poți lucra și domeniile în care se fac angajări

În eventualitatea în care situația nu își va găsi rezolvare, specialiștii cred că nu trebui exclusă varianta ieșirii Italiei din Uniunea Europeană, ceea ce ar însemna o adevărată lovitură pentru milioanele de români, care muncesc în această țară.

Potrivit ultimelor date oficiale oferite de autoritățile peninsulare, în Italia trăiesc peste un milion de cetățeni români, cifra fiind în continuă creștere.

Recomandari