Antena Căutare

BREAKING! Atac terorist? Barack Obama, cuplul Bill și Hillary Clinton și redacţia CNN au primit dispozitive explozive prin colet

Dispozitive explozive artizanale au fost depistate miercuri la casa fostului preşedinte american Bill Clinton şi a soţiei acestuia, fostul secretar de Stat Hillary Clinton, la periferia oraşului New York, precum şi la biroul fostului preşedinte Barack Obama.

Dispozitive explozive artizanale au fost depistate miercuri la casa fostului preşedinte american Bill Clinton şi a soţiei acestuia, fostul secretar de Stat, Hillary Clinton, la periferia oraşului New York, precum şi la biroul fostului preşedinte Barack Obama.

Secret Service a anunţat miercuri că a interceptat două ”pachete suspecte” adresate lui Obama şi Clinton. Niciunul nu au primit coletele şi nu au riscat să le primească, a subliniat Secret Service.

Dispozitivul a fost descoperit de agenţii specializaţi în sortarea coletelor poştale. Bomba artizanală a fost dezamorsată de echipele pirotehnice.

BREAKING! Atac terorist? Barack Obama, cuplul Bill și Hillary Clinton și redacţia CNN au primit dispozitive explozive prin coletBill și Hillary Clinton

Potrivit cotidianului New York Times şi site-ul Metro.co.uk, o bombă artizanală a fost trimisă şi la biroul fostului preşedinte american Barack Obama.

”Există o suspiciune puternică” cu privire la faptul că cele două pachete adresate lui Obama şi lui Clinton au legătură cu coletul trimis lui Soros, a declarat altă sursă în domeniul aplicării legii.

Redacţia din oraşul New York a postului de televiziune CNN a fost de asemenea evacuată, miercuri, din cauza unui colet suspect, afirmă surse citate de presa americană.

Un jurnalist CNN a transmis că la sediul redacţiei a fost primit un dispozitiv exploziv. Centrul Time Warner din New York, în care se află postul CNN, a fost evacuat, a confirmat compania media.

Sursa: News.ro

Veste CATASTROFALĂ pentru românii din Italia! Ar putea fi obligați să se întoarcă acasă?... Noi DEZVĂLUIRI în cazul dispozitivelor explozive trimise lui Obama și Clinton! Ce au descoperit anchetatorii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x