Antena Căutare

Jaroslaw, fratele geaman al lui Lech Kaczynski: "Omul din sicriu nu seamana cu fratele meu"

Mormantul fostului presedinte polonez Lech Kaczynski ar putea contine, de fapt, ramasitele pamantesti ale altcuiva. Asa crede chiar fratele geaman al presedintelui, actualul lider al opozitiei de la Varsovia. Presedintele Kaczynski a pierit acum opt luni, in catastrofa aeriana de la Smolensk, impreuna cu sotia sa si alti 94 de oameni.


"Am motive sa afirm ca, atunci cand s-a facut autopsia la Smolensk, sa zicem ca nu toate fragmentele umane examinate ii apartineau presedintelui Poloniei"

Kaczynski a recunoscut chiar el corpul neinsufletit al fratelui sau, la cateva ore dupa accident. El spune, insa, ca a avut indoieli chiar din momentul in care sicriul a fost adus in Polonia. Desi presedintele era civil, cadavrul prezentat ca fiind al sau era insotit de o uniforma de general.

"Omul din sicriu nu semana cu fratele meu. Mi s-a spus totusi ca era el. Deocamdata nu pot spune mai multe", a declarat fratele presdintelui decedat.

Jaroslaw Kaczynski nu a hotarat inca daca va cere exhumarea corpului din cripta de la Cracovia. Si alte familii ale victimelor catastrofei se tem ca rusii le-au predat alte cadavre. Presa poloneza scrie ca, din cauza prabusirii, corpurile mai multor victime erau sfartecate si de nerecunoscut.

VIDEO! Rusia: Un milion de pui lasati sa moara de frig... Banca Mondiala: Romania are servicii de transport sub standardele europene...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x