Antena Căutare

John McCain s-a jucat poker pe parcursul audierilor privind situatia din Siria

John McCain, fostul candidat la presedintia Statelor Unite, a fost prins jucandu-se poker in timpul audierilor din Senatul american referitoare la initierea unei interventii in Siria. Senatorul si-a incercat norocul la carti pe iPhone-ul sau, relateaza CNN.

Dupa ce McCain si-a terminat discursul in care sustinea o interventie militara in Siria, a mers la locul lui sa se recreeze. Desi in sala erau prezenti secretarul de Stat John Kerry, si secretarul Apararaii, Chuck Hagel, senatorul a inceput sa se joace poker pe telefon.

Un fotograf al Washington Post l-a observat, iar imaginea surprinsa a devenit virala pe internet. John McCain a recunoscut pe pagina sa de Twitter ca se juca: „Scandal! Prins jucandu-mă pe iPhone la 3+ ore de audieri in Senat - cel mai rau lucru este ca am pierdut”.

Fostul candidat la presedintia SUA si-a explicat gestul intr-o emisiune a postului CNN: „Oricat de mult mi-ar placea sa ascult cu atentie sporita, constant, remarcile colegilor mei pentru o perioada de trei ore, ocazional, ma plictisesc putin. Cel mai rau lucru este ca am pierdut mii de dolari la jocul acesta”.

Foto: Melina Mara/The Washington Post

Inca un copil regal! Printesa Madeleine a Suediei este insarcinata... Tom Cruise a dat 25 de milioane de dolari pe o INSULA pentru a construi o BISERICA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x