Antena Căutare

Inca un copil regal! Printesa Madeleine a Suediei este insarcinata

Printesa Madeleine a Suediei si sotul ei, expertul in finante americano-britanic Christopher O'Neill, asteapta primul lor copil care se va naste in martie 2014

"Printesa Madeleine si Chris O'Neill au marea bucurie sa anunte ca asteapta un copil. Viitoarea mamica se simte bine, iar nasterea este prevazuta pentru inceputul lunii martie 2014", a anuntat Curtea regala suedeza.

Anuntul a fost publicat si pe pagina de Facebook a printesei Madeleine si pe pagina de Facebook a Curtii regale. "Suntem foarte fericiti si abia asteptam sa devenim parinti", a spus printesa Madeleine, in varsta de 31 de ani, pe contul sau. Copilul va fi al doilea nepot al cuplului regal suedez. Regele Carl XVI Gustaf si regina Silvia au devenit deja bunici in februarie 2012, atunci cand printesa mostenitoare Victoria a nascut o fetita care a primit prenumele Estelle.

Madeleine, fiica cea mica a regelui Carl XVI Gustaf si al reginei Silvia, s-a casatorit anul acesta cu Chris O'Neill, cei doi locuind la New York, unde Printesa lucreaza ca voluntar pentru o fundatie.

Foto: Hepta

VIDEO! Ai ajunge la Arad intr-o ORA! Japonia testeaza cel mai RAPID tren din lume... John McCain s-a jucat poker pe parcursul audierilor privind situatia din Siria...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x