Antena Căutare

Kaczynski: Raportul rus privind accidentul de la Smolensk, un afront la adresa Poloniei

Raportul rus privind prabusirea avionului presedintelui polonez Lech Kaczynski, in aprilie, langa Smolensk, prezentat miercuri la Moscova, reprezinta "un afront la adresa Poloniei", a declarat fratele sau geaman, liderul opozitiei conservatoare Jaroslaw Kaczynski, relateaza AFP.

"Acest raport este un afront la adresa Poloniei", a declarat Jaroslaw Kaczynski, liderul opozitiei conservatoare poloneze, intr-o conferinta de presa, la Varsovia.

"Aceasta este consecinta faptului ca ancheta a fost lasata pe mana rusilor. Raportul da vina pe piloti si pe Polonia, in mod unilateral si fara dovezi. Multe intrebari raman fara raspuns", a continuat el.

Potrivit raportului definitiv al Comitetului Interguvernamental pentru Aviatie (MAK), prezentat intr-o conferinta de presa, la Moscova, presedintele Kaczynski si alti oficiali polonezi de rang inalt au exercitat presiuni asupra echipajului avionului, in contextul in care pilotii nu aveau un antrenament suficient, luand hotararea de a ateriza "in conditii neprielnice".

Sursa: Jurnalul National

O jurnalista a castigat procesul intentat BBC pentru discriminare pe motive de varsta... Conflict politic: MAE recomanda romanilor din Coasta de Fildes parasirea tarii!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x