Antena Căutare

O jurnalista a castigat procesul intentat BBC pentru discriminare pe motive de varsta

O fosta prezentatoare a postului de televiziune BBC a castigat un proces intentat companiei pe motiv ca ar fi fost discriminata din cauza varstei. Jurnalista sustine ca in momentul disponibilizarii i s-ar fi spus ca „trebuie sa fie mai atenta cu ridurile”.

Miriam O'Reilly, in varsta de 53 de ani, a prezentat timp de opt ani emisiunea "Countryfile". Postul a decis sa renunte la serviciile ei in momentul in care emisiunea a inceput sa fie difuzata duminica seara, la o ora de mare audienta.

Jurnalista sustine ca oficialii BBC nu au avut nici un motiv ca sa o concedieze. Magistratii au decis sa accepte cererea ei de discriminare pe motive de varsta si i-au acordat jurnalistei o despagubire de aproximativ 150.000 de lire sterline, informeaza Daily Mail.

Reprezentantii postului BBC au facut public un comunicat de presa prin intermediul caruia isi cer scuze fata de fosta lor angajata si afirma ca sunt interesati de o noua colaborare cu aceasta.

Sursa: Antena3

Foto: thehimalayanbeacon.com

PPE: Romania si Bulgaria nu pot adera separat la Schengen, din cauza frontierei comune... Kaczynski: Raportul rus privind accidentul de la Smolensk, un afront la adresa Poloniei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x