Antena Căutare

La câți bani renunță Prințul Harry pentru Megham Markle. Cum o să se întrețină Ducii de Sussex în Canada

Prințul Harry și Maghan Markle au renunțat oficial la familia regală. Practic, aceștia renunță la îndatoririle față de poporul britanic și la o avere de milioane de lire sterline. Ducii de Sussex au decis să se mute în Canada.

La câți bani renunță Prințul Harry pentru Megham Markle. Cum o să se întrețină Ducii de Sussex în Canada Galerie
Prunțul Harry și Megham Markle se mută în Canada | http://hepta.ro/

Potrivit Daily Mail, Prințul Harry ar putea pierde 2 milioane de lire sterline (mai mult de 2,6 milioane USD) pe an, sumă pe care Coroana le-o acorda pentru cheltuielile lor.

Ce doi par să fie total conștienți de această schimbare majoră și nu pare să-i deranjeze. Gurile rele se întreabă cum se vor descurca, fiind învățați cu vacanțe lungi și scumpe, vacanțe pentru care au fost amplu criticați.

La câți bani renunță Prințul Harry pentru Megham Markle. Cum o să se întrețină Ducii de Sussex în Canada

De asemenea, se pune problema: contribuabilii britanici vor continua să le finanțeze stilul de viață și cine va plăti pentru siguranța ducilor odată ce se vor muta?

Conform analizei Daily Mail, Toronto ar putea fi orașul ales de Meghan și Harry pentru a petrece o mare parte din timp, întrucât a fost acolo și-au petrecut timpul împreună înaite ca relația lor să devină una publică, în octombrie 2016.

O altă opțiune speculată de presă, pentru Ducii de Sussex, ar fi orașul Vancouver. Aici Maghean a precut primul Crăciun alături de copilul săi Archie. În Vancouver s-au putut bucura de plimbări cu prietenii, fără hărțuirea constantă a mass-media. Dar este cel mai scump oraș pentru a trăi în Canada. Toronto este al doilea cel mai scump oraș din acea națiune.

La câți bani renunță Prințul Harry pentru Megham Markle. Cum o să se întrețină Ducii de Sussex în Canada

O altă problemă uriașă în ceea ce privește bugetul Ducilor de Sussex este faptul (Harry, Meghan și Archie) au șase gărzi de corp permanente care fac parte din Poliția Metropolitană și al căror salariu este plătit de contribuabili (100.000 lire sterline - 131.000 USD pe an - inclusiv timp suplimentar) .

Tot potrivit Daily Mail, Richard Fitzwilliams, specialistul în drepturile britanice: „Harry are o datorie cu regina. Mutarea în străinătate este o sarcină imensă, va trebui să găsească o locație pe care și-o doresc, costurile de securitate ar fi uriașe și imposibil de estimat

Cât îi costă pe Meghan și Harry toți angajații

Nu se știe încă dacă veniturile pe care le au o să le ajungă, deoarece Ducii de Sussex alocă un milion de lire sterline (1.300.000 USD) în costuri de personal. Aceștia plătesc, de exemplu, 146.000 de lire sterline secretarului lor privat, iar bonei lui Archie îi oferă un salariu de șase cifre. Asistenții și ajutoarele lor personale din Frogmore primesc între 20.000 și 30.000 de lire sterline (26.000 USD și 39.000).

Cât câștigă Ducii de Sussex din patrimonii

Potrivit infobae.com, patrimoniile lor i-ar putea ajuta să ducă o viață bogată în America de Nord. Harry se estimează că încasează aproximativ 39 de milioane USD (26 fiind moștenite de la prințesa Diana), iar Meghan ar avea aproximativ 5 milioane USD.

Citește și: Prințesa Diana ar plânge! Prințul Harry și Meghan Markle, lovitură uriașă pentru familia regală! Reacția reginei

Și-a salvat copiii din incendiu și riscă să ajungă la închisoare! Motivul este de necrezut! „Este o infracțiune!”... Teheranul şi Washingtonul se îndreaptă către o dezescaladare, Irakul rămâne în ochiul ciclonului provocat de ultimele ra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x