Antena Căutare

Liderul sectei religioase care a pornit epidemia de coronavirus în Coreea de Sud și-a cerut scuze în genunchi. "Nu a fost cu intenție" Video

Liderul sectei din Coreea de Sud aflată la baza epidemiei din țara asiatică și-a cerut scuze pentru răspândirea bolii la nivel național, informează BBC.

Liderul sectei religioase care a pornit epidemia de coronavirus în Coreea de Sud și-a cerut scuze în genunchi

Profimedia

Liderul Bisericii lui Isus Shincheonji, Lee Man-hee din Coreea de Sud a îngenuncheat și și-a plecat capul în timpul unei conferințe de presă.

Aproximativ 60% din cei peste 4.000 de sud-coreeni infectați cu coronavirus sunt membri ai cultului religios, condus de Lee Man-hee.

La revedere, pensii și alocații, pentru românii aflați în carantină, din cauza coronavirusului! Decizie de ultimă oră, la Poșta Română!​

Cea mai afectată țară după China este Coreea de Sud, care a raportat 476 de noi cazuri, ducând numărul total al celor infectați la 4.212 persoane. În Coreea de Sud au fost 26 de decese.

Autoritățile ar putea să-l investigheze pe Lee Man-hee pentru neglijență.

"Deși nu a fost cu intenție, mulți oameni au fost infectați", a spus liderul de 88 de ani. "Am depus toate eforturile posibile, însă nu am reușit să prevenim îmbolnăvirile", a continuat Lee, în vârstă de 88 de ani, în timp ce purta o mască sanitară pe față, în fața a zeci de jurnaliști.

Lee, care susține că este a doua venire a lui Iisus Hristos, a declarat că noul coronavirus este "isprava diavolului" care are ca scop distrugerea sectei sale.

Din totalul cazurilor confirmate, 3.081 sunt din orașul Daegu și 73% dintre acestea au fost legate de biserica Shincheonji din apropiere.

Primarul capitalei Seul i-a îndemnat pe cei 10 milioane de locuitori ai orașului să lucreze de acasă și să evite locurile aglomerate.

Doi funcţionari europeni contaminaţi cu noul coronavirus, unul de la Consiliul European, celălalt de la Agenţia Europeană a Apărării; instituţiile nu-şi întrerup activitatea, anunţă Consiliul

Putin şi Erdogan încearcă să potolească tensiunile în Siria, unde planează ameniţarea unui război direct între Rusia şi ... Prima parte a negocierilor post-Brexit se încheie cu ”multe divergenţe”, anunţă Barnier, care vrea ”să continue să cread...
Parteneri
Zodiile care au o atitudine autoritară. Nu renunță niciodată la ideile lor
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x