Antena Căutare

La revedere, pensii și alocații, pentru românii aflați în carantină, din cauza coronavirusului! Decizie de ultimă oră, la Poșta Română!

Pensiile și alocațiile nu trebuie să mai fie livrate de către poștași românilor aflați în carantină din cauza coronavirusului, potrivit unei circulare trimise către oficiile poștale de către directorul general al Poștei Române, Horia Grigorescu.

La revedere, pensii și alocații, pentru românii aflați în carantină, din cauza coronavirusului! Decizie de ultimă oră, la Poșta Română!

Situația poate fi una fără ieșire pentru acești oameni: pe de o parte nu-și mai primesc drepturile financiare cuvenite, pe de altă parte sunt obligați de lege să nu-și părăsească domiciliul, potrivit stiripesurse.ro.

La nivel național sunt în carantină instituționalizată 38 de persoane pentru care se fac verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID-19 (coronavirus).

Alte 11.311 de persoane sunt în izolare la domiciliu și sub monitorizare medicală.

La revedere, pensii și alocații, pentru românii aflați în carantină, din cauza coronavirusului! Decizie de ultimă oră, la Poșta Română!

Decizie, la Poșta Română

Ce poți să faci ca să nu te infectezi cu coronavirus. Top 7 măsuri importante de autoprotecție

În România au fost confirmate șase cazuri de infectare cu virusul COVID-19. Un pacient, primul depistat în țară ca fiind pozitiv, este considerat vindecat după ce două teste au ieșit negative la un interval de 24 de ore unul de celălalt. Bărbatul a fost externat.

Un al doilea test cu rezultat negativ a fost înregistrat pentru femeia de 38 de ani diagnosticată cu coronavirus şi internată la Timişoara. Pacienta s-a vindecat, însă rămâne pentru moment internată în spital. Aceeaşi situaţie este şi în cazul bărbatului de 47 de ani, după ce în 12-a zi rezultatul era pozitiv.

Alte două cazuri sunt cel al unui bărbat din Maramureş, internat la Cluj, şi al unuia din Suceava, aflat acum la Iaşi.

Un tânăr din Arad a fost condamnat la închisoare după ce a infectat o fată cu HIV. Trebuie sa plătească zeci de mii de e... Elevă din Botoșani întoarsă din Italia, dintr-o zonă fără risc de coronavirus, s-a trezit singură în școală. Colegii au ...
Ce dezvăluie manichiura despre personalitatea ta
Detalii fizice aparent nesemnificative pot oferi indicii despre felul de a fi al unei persoane....
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023. Vărsătorii pot face o schimbare importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023 spune că nativii din zodia Vărsător au șansa să facă o...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x