Antena Căutare

Imagini apocaliptice! Locul unde într-o singură zi a nins cât într-un an întreg

Într-o singură zi a nins cât într-un an întreg în sud-estul Statelor Unite. Este declaraţia autorităţilor, după ce furtuna puternică de zăpadă care a lovit acum două zile a paralizat atât traficul rutier, cât şi pe cel aerian. Statele Virginia şi Carolina de Nord rămân în stare de urgenţă. Cel puţin trei oameni şi-au pierdut viaţa, în accidente provocate de vremea rea.

Într-o singură zi a nins cât într-un an întreg, iar furtuna puternică de zăpadă care a lovit acum două zile a paralizat atât traficul rutier, cât şi pe cel aerian.

Se întâmplă în Statele Virginia şi Carolina de Nord, care rămân în stare de urgenţă. Cel puţin trei oameni şi-au pierdut viaţa, în accidente provocate de vremea rea.

În Carolina de Nord şi Virginia, şoselele acoperite de zăpadă şi polei sunt capcane pentru şoferi. 700 de accidente au fost raportate poliţiei rutiere în ultimele 48 de ore, iar autorităţile îi îndeamnă pe oameni să nu plece la drum decât în caz de urgenţă.

Temperaturile reci din timpul nopţii pot transforma şoselele umede şi pline de noroi în patinoare, dimineaţa.

În 24 de ore, autorităţile au primit peste 1.600 de apeluri de urgenţă. Printre victime se numără un şofer de tir care a suferit un infarct când încerca să-şi deszăpezească maşina. Un alt bărbat şi-a pierdut viaţa după ce un copac a căzut pe auutoturismul lui, iar o femeie, care respira cu ajutorul unui aparat, a murit după ce curentul electric s-a oprit.

În unele zone, stratul de zăpadă depăşeşte 60 de centimentri, iar utilajele de deszăpezire nu mai fac faţă.

Ultimă oră! Rusia a dat startul unor pregătiri militare, alături de un aliat. A scos la înaintare avioane de vânătoare b... O femeie diagnosticată cu o formă de cancer, în stadiu terminal, a murit! Mesajul sfâșietor al soțului: ”Sunt devastat!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x