Căutare Live

Londra: Zeci de mii de persoane au manifestat impotriva politicii de austeritate a guvernului

Zeci de mii de persoane au inceput sa manifesteze sambata in centrul Londrei impotriva politicii de austeritate a Guvernului condus de catre David Cameron, politica denuntata totodata de catre manifestanti in Scotia si Irlanda de Nord, relateaza AFP.

Pompieri, infirmiere, profesori, impreuna cu numerosi tineri someri sau activisti pacifisti, carora li s-au alaturat membri ai opozitiei, au defilat zgomotos, utilizand fluiere, agitand baloane multicolore uriase si panouri cu simbolul care interzice stationarea inscriptionate cu mesajul "Nu taierilor".

Peste 250 de autocare au fost inchiriate pentru aducerea manifestantilor la Londra.

Secretarul general al Confederatiei Sindicale TUC Brendan Barber si-a exprimat satisfactia fata de aceasta mobilizare care transmite "un mesaj foarte puternic, acela ca politica de austeritate este un esec".

Citeste continuarea articolului pe antena3.ro!

O nava finlandeza a fost "atacata" de marina israeliana... New York Times: Lupta politica din Romania lasa acest stat balcanic sarac sa pluteasca in deriva...
Parteneri
Obiceiuri la care e indicat să renunți după vârsta de 60 de ani. Cum să-ți păstrezi echilibrul în viață
Procesul de îmbătrânire poate fi unul extrem de frumos. Acest lucru se întâmplă mai ales dacă ai avut parte de o viață echilibrată și activă. Cu toate acestea, anumite probleme de sănătate pot pune în dificultate calitatea vieții. Vestea bună este că multe din aceste obstacole se pot evita cu ajutorul unor obiceiuri la care e indicat să renunți după vârsta de 60 de ani.
Catine.ro
Ultimele știri