Antena Căutare

Nouă lovitură pentru Facebook! Mark Zuckerberg a aflat în urmă cu puțin timp

Nouă lovitura pentru Facebook! Mark Zuckerberg a aflat in urmă cu puțin timp că spitalul San Francisco General Hospital, caruia fondatorul Facebook i-a donat 75 de milioane de dolari in urma cu trei ani, nu mai vrea sa poarte numele acestuia - Zuckerberg San Francisco General Hospital.  

Nouă lovitură pentru Facebook! Mark Zuckerberg a aflat în urmă cu puțin timp Galerie
Mark Zuckerberg, dondator facebook, suparat

Nouă lovitură pentru Facebook! Mark Zuckerberg a aflat în urmă cu puțin timp că spitalul San Francisco General Hospital, căruia fondatorul Facebook i-a donat 75 de milioane de dolari în urmă cu trei ani, nu mai vrea să poarte numele acestuia - Zuckerberg San Francisco General Hospital.

Un grup de asistente din spital dorește ca instituția în care lucrează să nu mai poarte numele fodatorului Facebook, Mark Zuckerberg, în ciuda sumei imense pe care el și soția sa, Priscilla, au donat-o în 2015. Motivul? Scandalul datelor Cambrige Analytica.

Angajații spun că se tem pentru siguranța datelor pacienților lor și, astfel, repetarea scandalului care a afectat cea mai populară rețea socială.

Nouă lovitură pentru Facebook! Mark Zuckerberg a aflat în urmă cu puțin timp

”Pacienții se tem. Cunosc persoane cărora le este frică să spună doctorului ce problemă au, deoarece nu știu la urechile cui vor mai ajunge informațiile”, a declarat una dintre asistentele spitalui, pe nume Sasha Cuttler, pentru postul ABC , citat de Daily Mail.

În consecință, niște muncitorii chiar au trecut la fapte și au încercat să acopere numele ”Zuckerberg” din fața centrului. Angajații spitalului speră ca instituția să revină la numele vechi cât mai repede cu putință.

Noi informații despre autorul atacului cu cuțitul de la Paris! Ce au decis oamenii legii în privința părinților lui... Nu e BANC, dar nu-i nici CFR-ul! Pentru că un tren a plecat cu 25 de secunde mai devreme, compania şi-a cerut scuze pasa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x