Antena Căutare

Luare de ostatici într-un penitenciar! Doi gardieni au fost capturați. Autoritățile franceze poartă negocieri pentru eliberarea victimelor

Situație de criză în Franța. Luare de ostatici în Penitenciarul Condé-sur-Sarthe, afirmă surse din cadrul serviciilor de securitate citate de postul BFMTV şi de cotidianul Le Figaro.

Situație de criză în Franța. Luare de ostatici în Penitenciarul Condé-sur-Sarthe, afirmă surse din cadrul serviciilor de securitate citate de postul BFMTV şi de cotidianul Le Figaro.

Doi gardieni au fost luați ostatici de un deținut, în Penitenciarul Condé-sur-Sarthe, situat în apropierea orăşelului Alencon.

Autoritățile franceze poartă negocieri pentru eliberarea ostaticilor, după ce Ministerul Justiției a activat celula de criză.

Din primele informații, autorul este un deținut cu probleme psihice, radicalizat și implicat, în trecut, în episoade asemănătoare, conform Mediafax.

Nu este prima oară când în Penitenciarul Condé-sur-Sarthe au avut loc astfel de incidente.

Donald Trump ameninţă cu impunerea de taxe vamale în cazul în care Congresul mexican nu adoptă o clauză secretă a acordu... A născut în tren, după ce au apucat-o chinurile facerii printre alți călători! „Câțiva oameni i-au ținut o pătură”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x