Antena Căutare

Maica Tereza ar vărsa lacrimi amare! SCANDAL HALUCINANT la adăposturi ale ei pentru copii. O călugăriță a fost arestată

Câteva adăposturi administrate de un grup religios fondat de Maica Tereza sunt anchetate de poliția indiană după ce o călugăriță a fost arestată, deoarece mai mulți copii avuți în grijă au fost vânduți.

Câteva adăposturi administrate de un grup religios fondat de Maica Tereza sunt anchetate de poliția indiană după ce o călugăriță a fost arestată, deoarece mai mulți copii avuți în grijă au fost vânduți.

Guvernul Indian a ordonat o inspecție imediată la fiecare adăpost administrat de grupul Missionaries of Charity, care are sediul în Ranchi, capital statului Jharkhand din estul țării.

Acest ordin vine după arestarea călugăriței și îngrijitoarei Anima Indwar, care a fost reținută din cauza unor acuzații potrivit cărora câțiva copii au fost vânduți. Un cuplu ar fi plătit 120.000 de rupii, echivalentul a 1.500 de euro.

Totul a început după ce autoritățile pentru protecția copilului au informat poliția despre un nou-născut care a dispărut dintr-unul dintre aceste adăposturi, care erau construite pentru a îngriji oameni pe care Maica Tereza le-a descris drept „cei mai săraci dintre săraci”.

Polițiștii au confirmat că anchetează cel puțin trei plângeri, dar organizația caritabilă – care a fost înființată de Maica Tereza în Calcutta, în anul 1950, a negat informația că ar fi fost vândut vreun copil.

„Nu a existat niciun caz de vânzare a vreunui copil. Missionaries of Charity a încetat să mai dea copii spre adopție, în urmă cu trei ani”, a spus purtătoarea de cuvânt Sunita Kumar.

În 2015, organizația caritabilă a anunțat că nu se va mai implica în adopții, deoarece noua legislație în vigoare face ca procesul de adopție să fie mai simplu pentru persoanele singuri sau divorțate.

De atunci, organizația s-ar fi dedicate în a ajuta femeile însărcinate necăsătorite, precum și mamele aflate în suferință.

Potrivit guvernului indian, adopțiile ilegale reprezintă o problem majoră în India, peste 100.000 de copii fiind dați dispăruți în fiecare an.

Mulți copii sunt abandonați de către părinții lor care nu își permit să îi îngrijească, iar alții sunt luați din spitale ori gări.

Aroganță de președinte! Administrația SUA a plătit o SUMĂ EXORBITANTĂ pentru cazarea lui Donald Trump... Șeful Facebook AVERTIZEAZĂ! Ce PERICOL ne paște dacă serviciul nu este lăsat în pace de politicieni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x