Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30X Factor

„M-am simțit de parcă aș fi înghițit cioburi și mi-ar fi dat cineva foc, din interiorul corpului!”. O mamă singură, infectată cu COVID-19, mărturie tulburătoare

O mamă care își crește singură cele trei fiice, în Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, și care a fost infectată cu coronavirus, a  povestit cum a făcut-o COVID-19 să se simtă.

Mandy Charlton

Femeia, Mandy Charlton, fotograf, în vârstă de 46 de ani, a fost internată într-un spital din Newcastle, vineri, după ce a fost luată cu o ambulanță de acasă, având febră de 39 de grade Celsius.

În prezent, femeia se află în autoizolare la domiciliu, până la sfârșitul acestei săptămâni. Se tratează cu paracetamol.

„Aveam temperatură mare și o durere imensă în gât – de parcă aș fi înghițit cioburi. Am dormit aproximativ 20 de ore pe zi”, a spus femeia.

„Am o tuse seacă dubioasă, ce îmi provoacă durere. Mi-am simțit corpul de parcă m-ar fi ars o flacără, din interior. Am mai avut gripă, dar asta este cu totul diferit”, a mai spus ea.

„Salut, sunt Casian și mă bat cu coronavirusul! Mami și tati cred că e vina lor!”. Un copil, diagnosticat cu COVID-19, fără ca părinții lui să fi avut simptome – FOTO

Femeia susține că a început să se simtă rău după ce, săptămâna trecută, una dintre fiicele ei s-a întors de la școală cu febră. Mandu crede că a luat coronavirus de la fiica ei.

Fotografa a precizat că este norocoasă că fiicele ei sunt suficient de mari ca să aibă grijă de ele însele. În spital, femeie a observat destule neajunsuri – de la lipsa unei perne, la un număr insuficient de măști.

Recomandari