Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Mamă fără suflet! O femeie și-a violat cu sânge rece propriul băiat cu tulburări psihice

Inuman! O mamă este condamnată după ce și-a violat băiețelul cu dizabilități psihice pe patul de spital. Ce pedeapsă ar putea primi

Inuman! O mamă este condamnată după ce și-a violat băiețelul cu tulburări psihice pe patul de spital. Ce pedeapsă ar putea primi

Băiețelul a fost diagnosticat cu tulburări de atenție fiindu-i afectat 33% din creier.
Procurorii cer 8 ani de închisoare pentru o mamă care și-a violat în diferite ocazii copilașul de 11 ani cu dizabilități. Procesul va avea loc în această joi, urmând a fi hotărâtă pedeapsa pe care această mamă o va primi.

Potrivit dovezilor prezentate, copilul a fost maltratat în perioada ianuarie 2011- august 2013, iar mama sa a abuzat de "limitele facultăților mentale" ale fiului său diagnosticat cu sindromul ADHD.
Anumiți martori au declarat că femeia vizita deseori centrul de recuperare în care era internat băiatul, agresându-l sexual atunci când se aflau doar ei doi în încăpere.

Tribunalul a solicitat de asemenea o interdicție de 15 ani, timp în care acuzata nu are voie să se apropie de victimă sub nicio formă și prin niciun mijloc de comunicare la o distanță mai mică de 500 de metri, cât și 6000 de euro daune morale.