Antena Căutare

Marea Britanie asteapta botezul! David si Victoria Beckham, pe lista de nasi ai bebelusului regal

Nasterea celui de-al treilea mostenitor al tronului regal a adus mare bucurie in Marea Britanie. Acum, toata lumea asteapta ca bebelusul regal sa fie crestinat si se fac speculatii cu privire la numele celor care vor fi nasii viitorului rege.

Printul George Alexander Louis, ce va fi cunoscut publicului drept Printul George de Cambridge, va primi taina botezului in toamna si conform traditiei casei regale, va avea sase nasi, trei barbati si trei femei

Alegerea aceastora a inceput sa fie deja un subiect extrem de discutat, iar pe listele date de casele de pariuri apar nume precum David Beckham si sotia acestuia, Victoria, scrie revista People. Ar fi pentru prima data cand celebritati din Marea Britanie ar deveni nasi de botez ai unui membru ce poarta sange albastru.

Printre favoriti se numara si printul Harry, fratele lui William, si Pippa Middleton, sora mai mica a ducesei de Cambridge.

Tragedia din Spania: Mecanicul de tren acuzat de omor din imprudenta a fost eliberat din arest... Franta: Mai multi angajati au protestat pentru a MUNCI si duminica...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x