Antena Căutare

Marea Britanie: El este sarlatanul cu doua fete! La propriu!

Acestea sunt cele doua fete ale unui sarlatan britanic, care a facut mii de lire sterline prin intermediul unor scamatorii. Frances Harris a pozat atat in femeie, cat si in barbat, pentru a putea primi imprumuturi si carduri de credit mai usor.

Frances Harris, in varsta de 71 de ani, a trait o lunga perioada de timp sub numele de Frederick (cel pe care l-a primit la nastere), insa de cativa ani a preferat sa duca o viata de femeie.

Desi a recunoscut ca intr-un interval de trei ani a comis trei fraude, ea nu a fost condamnata decat la 15 luni de inchisoare cu suspendare. Asta dupa ce avocatul ei a reusit sa convinga juriul ca Frances Harris nu va fi in siguranta intr-un penitenciar de barbati, pentru ca si-a facut marire de sani.

Pensionara (sau pensionarul) a pacalit banca Halifax sa ii imprumute 15.000 de lire sterline in 2003, pretinzand a fi William Coutts, un fost partener de afaceri pe care l-a intalnit cu cativa ani inainte, intr-o cafenea.

Hoata a reusit sa obtina si un card de credit de la magazinul Marks and Spencer in 2004, cu identitatea fiicei lui William Coutts, Vanessa.

Frances Harris a fost intr-un sfarsit pusa sub acuzatie in anul 2001, atunci cand a incercat sa isi faca un pasaport sub numele fostului partener, Coatts.

Sursa / Foto: Daily Mail

Vezi cat costa o ora de zbor cu Air Force One, aeronava presedintelui SUA!... Siria: Cel putin 86 de oameni au fost ucisi in urma violentelor de joi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x