Antena Căutare

Vezi cat costa o ora de zbor cu Air Force One, aeronava presedintelui SUA!

O ora de zbor cu cea mai sigura si mai tehnologizata aeronava din lume, avionul presedintelui Statelor Unite Air Force One, costa 179.750 de dolari, potrivit unui oficial militar american.

Pretul astronomic include combustibilul, consumabilele de zbor, reparatiile si intretinerea aeronavei si a motorului, dar nu si salariile pilotilor si a insotitorilor de bord, care sunt remunerati indiferent daca Air Force One zboara sau nu.

Informatiile privind consturile de deplasare cu Air Force One intervin in contextul in care presedintele Barack Obama este in plina campanie electorala pentru obtinerea celui de-al doilea mandat la Casa Alba si, conform legii si a normelor de securitate, acesta trebuie sa foloseasca aeronava prezidentiala cand zboara, chiar daca merge la un miting electoral sau la o strangere de fonduri.

Conform regulilor, costurile calatoriilor oficiale ale presedintelui SUA sunt suportate de contribuabili, in timp ce deplasarile politice sunt achitate de comisia de campanie a candidatului. Iar atunci cand calatoriile au dublu scop, oficial si politic, costurile trebuie impartite.

Biblie veche de 1500 de ani, descoperita in Turcia... Marea Britanie: El este sarlatanul cu doua fete! La propriu!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x