Căutare Live

Marea Britanie: Patru membri ai gruparii Anonymous au fost condamnati. Pagubele, de milioane de dolari!

Patru membri ai grupului de hacktivisti Anonymous au fost condamnati, in Anglia, de conspiratie la comiterea de atacuri DDoS asupra unor banci si a unor case de productie muzicale din Regatul Unit. Daca in urma cu cateva luni indivizi precum Jake Birchall, Ashley Rhodes, Peter Gibson au fost condamnati pentru provocarea unor pagube de pana la 5,6 milioane dolari, ieri s-a adaugat la aceasta lista si numele lui Christopher Weatherhead.

Cei patru au fost implicati in Operation Payback, un set de actiuni desfasurate atat pentru a pedepsi PayPal, Master Card si Visa pentru faptul ca nu mai procesau donatii pentru WikiLeaks, cat si pentru a provoca pagube unor sustinatori SOPA, PIPA, ACTA, etc.

Mai multe detalii, pe Playtech.ro!

Se ingroasa gluma. Premierul Australiei: "Vine sfarsitul lumii. Mayasii au avut dreptate"... GALERIE FOTO! Frumoasa si bestia: Atacul crocodilului! O frumoasa smulsa din ghearele ucigase ale reptilei...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri