Căutare Live

Facebook. Mark Zuckerberg, audiat în Parlamentul European pentru Cambridge Analytica

Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, va fi audiat marți, 22 mai, în Parlamentul European, unde va raspunde intrebărilor privind sustragerea datelor a peste 87 de milioane de utilizatori de către Cambridge Analytica

Mark Zuckerberg, fondator facebook, audiat marti de parlamentul european

hepta.ro

Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, va fi audiat marți, 22 mai, în Parlamentul European, unde va răspunde întrebărilor privind sustragerea datelor a peste 87 de milioane de utilizatori de către Cambridge Analytica.

Audierea lui Mark Zuckerberg în Parlamentul European va avea loc în intervalul orar 16.15 GMT - 17.30 GMT (19.15 - 20.30 ora României). Audierea va fi transmisă live.

"Am discutat personal cu domnul Zuckerberg despre posibilitatea transmiterii live prin streaming a audierii sale. Sunt bucuros să anunţ că el a acceptat această solicitare. Aceasta este o veste minunată pentru cetăţenii europeni”, anunţa Antonio Tajani pe Twitter, potrivit News.ro.

Această audiere va avea loc în contextul în care Uniunea Europeană va introduce noi reguli de protecţie de datelor, în această lună, reguli pe care Facebook a spus că le va respecta.


Facebook a recunoscut, la începutul acestei luni, că datele a până la 87 de milioane de utilizatori ai platformei de socializare ar fi putut fi obţinute de compania Cambridge Analytica, care a lucrat pentru preşedintele american Donald Trump în timpul campaniei sale electorale din anul 2016.

Regulamentul general de protecţie a datelor în Uniunea Europeană (EU's General Data Protection Regulation - GDPR), care va intra în vigoare pe 25 mai, are scopul de a le oferi utilizatorilor mai mult control asupra modului în care datele lor personale sunt stocate şi folosite online. Firmele care vor încălca regulamentul vor fi sancţionate cu amenzi considerabile.

sursa: news.ro

Umilința care a făcut înconjurul lumii! Ce i-a făcut o femeie unei tinere pe care o acuza că ar fi avut o relație cu soț... Un AN de la atentatul de la Manchester! Victimele atacului, omagiate prin muzică şi momente de reculegere: "Ne unim...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri