Antena Căutare

Mărturisirile sfâșietoare ale unui bărbat care a învins coronavirusul după șase zile de comă: ”M-au scos din sicriu. Erau siguri că voi muri!”

Un bărbat din Franța, care a fost infectat cu noul coronavirus, a oferit detalii teribile despre exeperiența pe care a trăit-o. ”Sunt viu. M-au scos din sicriu.”, a afirmat el. 

Mărturisirile sfâșietoare ale unui bărbat care a învins coronavirusul după șase zile de comă: ”M-au scos din sicriu. Erau siguri că voi muri!”

Claude Gatti, un medic veterinar din Corsica, a fost la un pas de moarte după ce a contractat noul coronavirus. A ajuns la spital la mijlocul lunii martie, iar apoi viața lui s-a schimbat dramatic.

"MI s-a spus că voi muri în curând și am acceptat cu amărăciune acest lucru.", a povestit el.

Se întâmpla pe 14 martie, iar două zile mai târziu, el și-a sunat familia pentru a-și lua rămas bun.

Ultima oră! Alte 15 decese în România din cauza coronavirusului. Bilanțul morților ajunge la 387

"Mi-am spus - urmează să mor. Tot ce mai rămâne acum e să știu cum. Când? Și cât de mult voi suferi.", a mai povestit el.

Internat în secția de Terapie Intensivă, Gatti a văzut chinurile prin care alți bolnavi de Covid-19 treceau. Starea de sănătate a acestuia s-a agravat și a intrat în comă adâncă pentru șase zile, dar s-a agățat cu încăpățânare de viață și a luptat din răsputeri pentru a supraviețui.

Mărturisirile sfâșietoare ale unui bărbat care a învins coronavirusul după șase zile de comă: ”M-au scos din sicriu. Erau siguri că voi muri!”

Gatti este unul din puținii pacienți care au părăsit centrul de recuperare din Ajaccio. Înainte de a se putea întoarce acasă la familia lui, bărbatul trebuie să mai petreacă două într-un spital.

După experiența dramatică prin care a trecut, Gatti se bucură acum să vadă soarele răsărind în fiecare dimineață.

Ministerul Sănătății a aprobat creșterea numărului de teste de coronavirus pentru anumite categorii de persoane

"Viața este tragică, dar frumoasă. Trebuie să te bucuri de ea în fiecare zi.", a mai spus el.

În Franţa, măsurile de izolare vor fi prelungite până pe 11 mai

Preşedintele Franţei Emmanuel Macron a anunţat luni, în cursul unei alocuţiuni televizate consacrate crizei provocate de noul coronavirus, că măsurile de izolare vor fi prelungite până la 11 mai, scrie Agerpres.

"Cea mai strictă izolare trebuie să continue până luni, 11 mai", a declarat Emmanuel Macron. "Luni, 11 mai nu va fi posibil decât dacă vom continua să fim civici, responsabili, să respectăm regulile şi dacă răspândirea virusului va continua să încetinească", a adăugat preşedintele francez.

Respectăm restricțiile sau suportăm consecințele. Medic infecționist, scenariu sumbru pentru zilele următoare: „O să se dubleze numărul infecțiilor”

Bilanțul deceselor a depășit 17.000 în Franța

Numărul total al deceselor provocate de Covid-19 în Franța a ajuns miercuri la 17.167, în timp ce numărul cazurilor confirmate de infectări a ajuns la 106.206, față de 103.573, cifra raportată marți, relatează Reuters.

Dintre cele peste 17.000 de decese, 10.643 au fost înregistrate în spital, potrivit AFP.

Cu toate acestea, pentru prima dată de la debutul epidemiei, numărul pacienților spitalizai a scăzut, a spus directprul general al Sănătății, Jerome Salomon, ”cu 513 persoane spitalizate mai puțin” comparativ cu raportul de marți, datorită ”multor ieșiri din spital”.

OMS: Consumul de alcool creşte riscul de contractare a Covid-19 şi înrăutăţeşte efectele bolii... Scriitorul chilian Luis Sepúlveda, diagnosticat cu Covid-19, a murit...
Zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Nativii din zodiac se vor...
Horoscopul zilei de 29 mai 2023. Scorpionii reușesc să-și crească veniturile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 mai 202 spune că nativii din zodia Scorpionului reușesc să-și crească...
Parteneri
7 tipuri de acizi pentru față. Cum îi integrezi în rutina de îngrijire
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x