Antena Căutare

Maxi Jazz a murit. Fostul solist vocal al trupei Faithless s-a stins din viața la 65 de ani

Maxi Jazz, fostul solist al trupei Faithless, a murit în Ajun de Crăciun la doar 65 de ani. Hai să vezi cine a făcut anuțul trist.

Maxi Jazz pe scenă într-un costum alb Galerie
Maxi Jazz, fostul solist al trupei Faithless, a murit în Ajun de Crăciun la doar 65 de ani | Getty

Maxwell Fraser, cunoscut sub numele său de scenă Maxi Jazz, a murit la vârsta de 65 de ani pe data de 24 decembrie 2022, chiar în Ajun de Crăciun. Vestea tristă a fost dată de formația de muzică electronică Faithless pe Facebook.

„Cu inima frântă vă anunțăm că Maxi Jazz a murit noaptea trecută. A fost un om care ne-a schimbat viața în atât de multe feluri. El a dat sens și mesaj adecvat muzicii noastre. A fost, de asemenea, un om minunat care avea timp pentru toată lumea și o înțelepciune profundă și accesibilă. A fost o onoare și, desigur, o adevărată plăcere să lucrăm cu el”, a fost mesajul transmis pe rețelele sociale.

Citește și: Tragedie în lumea muzicii! Rapper mort la 21 de ani, după ce s-a prăbușit în aeroport. Medicii i-au constatat decesul

„A fost un textier genial, un DJ, un budist, o prezență scenică magnifică, iubitor de mașini, vorbăreț nesfârșit, om frumos, busolă morală și geniu”, au mai scris foștii colegi de trup despre cel care i-a încântat cu vocea lui de-a lungul anilor.

Cum a murit Maxi Jazz

Presa internațională scrie că Maxi Jazz ar fi murit „liniștit în somn”, chiar în locuința lui din sudul Londrei, potrivit bbc.com. În momentul de față nu se cunosc prea multe detalii despre moartea solistului vocal al trupei Faithless.

Cine a fost Maxi Jazz

Maxwell Fraser, mai cunoscut sub numele său de scenă Maxi Jazz, a fost un muzician, rapper, compozitor și DJ britanic. Acesta s-a născut pe 14 iunie 1957, iar din 1995 până în 2011 a fost solistul vocal al trupei britanice.

Citește și: Doliu în lumea muzicală! Cântărețul s-a stins din viață la 28 de ani într-un tragic accident de mașină

Printre hiturile pentru care sunt cunoscuți cei de la Faithless se numără: „God Is A DJ”, „We Come 1” și „Insomnia”.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x