Doliu în lumea muzicală! Cântărețul s-a stins din viață la 28 de ani într-un tragic accident de mașină

 
+3 click pentru
galerie

Doliu în lumea muzicii! A murit la doar 28 de ani într-un cumplit accident de mașină. Anunțul trist a fost făcut în urmă cu puțin timp de către familie: 

Rapperul britanic Blaine Cameron Johnson, alias Cadet a murit sâmbătă dimineață într-un cumplit accident de mașină în timp ce se îndrepta către un concert pe care trebuia să îl susțină la Universitatea Keele din Staffordshire.

Vestea despre moartea lui Cadet a fost confirmată de familia sa prin intermediul contului său oficial de Instagram. Blaine Cameron Johnson aea 28 de ani și era un promotor al muzicii rap, fiind iubit de mulți tineri pasionați de acest gen de muzică.

Accidentul în urma căruia idolul multor tineri și-a pierdut viața, s-a întamplat cu puțin inainte de miezul nopții. Echipajul medical a ajuns de urgență la fața locului, dar nu au mai putut face nimic pentru a îi salva viața tânărului artist.

Celelalte două persoane, șoferului autoturismului care îi transporta pe artist la concert și șoferul celuilalt automobil implicat în accident au supraviețuit, însă au suferit răni grave.

Vărul lui Cadet, Krept a inițiat un tribut online în memoria vărului său, declarându-se "sfâșiat" de cele petrecute.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI