„Simțeam că mă înec, din cauza plămânilor mei infectați! Am crezut că voi muri de COVID-19!”. Un medic tratat cu Remdesivir, declarație tulburătoare!

Un medic din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord care s-a temut că ar putea muri din cauza noului coronavirus a spus că și-a revenit „ca prin minune”, în trei zile, datorită medicamentului Remdesivir.

„Mă înecam din cauza plămânilor mei plini de lichid, din cauza COVID-19. Am crezut că voi muri”. Un chirurg tratat cu Remdesivir, declarație tulburătoare!

Medicul Geraldine McGroarty, în vârstă de 30 de ani, a primit medicamentul Remdesivir, folosit și pentru Ebola, după ce a ajuns să se „înece în lichidul format în plămâni”, din cauza COVID-19.

Doctorul a spus că și-a revenit în doar câteva zile, după ce a început să primească Remdesivir, luând parte la o „serie de analize” ale efectelor acestuia.

Geraldine a fost internată într-un spital din Londra pe 5 aprilie, cu febră de 40 de grade Celsius și palpitații.

Alexandru Rafila, avertisment de maximă importanță, pentru întreaga țară! „NU cumpărați acest medicament de pe internet!”

„Simțeam că mă strânge în piept. Simțeam nevoia să inspir adânc, dar nu puteam. Nu puteam nici să vorbesc mult. Mi se tăia răsuflarea”, a povestit medicul.

Geraldine a fost diagnosticată cu pneumonie severă. „M-am trezit pacientă într-o secție COVID-19, întrebându-mă dacă voi muri sau nu”, a mai povestit ea.

Cât va mai dura pandemia de coronavirus! Experții au făcut anunțul! „Sunt două variante”. SUA au autorizat folosirea medicamentului Remdesivir în regim de urgență!

Vorbind, luna trecută, pentru un documentar BBC, medicul a spus că deși se simte mult mai bine acum, nu știe ce efecte pe termen lung a avut COVID-19 asupra corpului ei.

La recuperarea medicului diagnosticat cu COVID-19 ar fi contribuit și o condiție fizică excelentă.

La începutul lunii mai, agenţia americană pentru securitatea alimentelor şi medicamentelor (FDA) a autorizat de urgenţă folosirea medicamentului Remdesivir pentru tratamentul împotriva coronavirusului.

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri