Căutare Live

Meghan Markle, gest sfidător fără precedent în familia regală! Ce se va întâmpla după nașterea copilului ei și pe ce va cheltui o avere

Meghan Markle ar urma să mai încalce o tradiție a familiei regale, după ce ea și prințul Harry vor deveni părinți. Cu decizia pe care ar fi luat-o, ducesa de Sussex ar demonstra că inima ei este în continuare alături de patria-mamă, Statele Unite ale Americii.

Meghan Markle ar urma să mai încalce o tradiție a familiei regale, după ce ea și prințul Harry vor deveni părinți. Cu decizia pe care ar fi luat-o, ducesa de Sussex ar demonstra că inima ei este în continuare alături de patria-mamă, Statele Unite ale Americii.

Fosta actriță americană Meghan Markle și Prințul Harry s-ar fi hotărât să încalce tradiția familiei relage privitoare la dădaca copilului. Ducii de Sussex nu vor dori o dădacă din Norland, ci una din SUA. De fapt, cei doi s-ar gândi să angajeze un bărbat.

Meghan Markle ar fi apelat la o agenție de recrutări pentru a găsi o dădacă potrivită pentru bebelușul ei.

„Meghan a informat clar agenția că preferă un cetățean american și că își dorește ca această persoană să se simtă ca un membru al familiei mai degrabă decât ca un angajat în uniformă. Acest detaliu este important pentru ea – Meghan nu a ascuns niciodată faptul că este mândră de originile ei americane”, a spus o sursă pentru tabloidul The Mirror.

Viitoarea dădacă a copilului cuplului Meghan Markle și prințul Harry va câștiga până la 70.000 de lire sterline pe an, în funcție de experiența pe care o are.

Kate Middleton și prințul William au angajat o dădacă care a absolvit cursuri de specialitate la Colegiul din Norland.

Recent a fost dezvăluit că Meghan Markle va încălca tradițșia regală de a naște la maternitatea Lindo. Ducesa de Sussex va naște departe de „lumina reflectoarelor”.

Era pe cale să își sărute soțul la nunta lor, când a apărut încă o mireasă! Fosta iubită a mirelui s-a așezat în genunch... Video. Inuman! Un taur este obligat să alerge legat de un camion și este târât cu bestialitate zeci de kilometri!...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri