Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)

Meghan Markle, umilită de un celebru jurnalist BBC: „Mare greșeală, cu siguranță. Grotesc”

La doar câteva ore după nașterea noului bebeluș regal britanic, Meghan Markle a fost subiectul unei glume de prost gust a unuia dintre cei mai cunoscuți prezentatori BBC. Jurnalistul a refuzat să își ceară scuze, atacându-i pe cei care l-au criticat.

La doar câteva ore după nașterea noului bebeluș regal britanic, Meghan Markle a fost subiectul unei glume de prost gust a unuia dintre cei mai cunoscuți prezentatori BBC. Jurnalistul a refuzat să își ceară scuze, atacându-i pe cei care l-au criticat.

Danny Baker, prezentator la BBC 5 Live, figură cunoscută în presa britanică, a fost concediat de reţeaua britanică din cauza unui mesaj publicat pe Twitter după lansarea primei fotografii cu Prinţul Harry, Meghan Markle şi copilul lor.

El a şters mesajul „Bebeluşul regal părăseşte spitalul”, care era însoţit de o fotografie cu cei doi ţinând de mâini un cimpanzeu îmbrăcat în haine şi cu un melon pe cap.

Prezentatorul a fost acuzat că a ironizat originile afro-americane ale ducesei de Sussex, iar un reprezentant al BBC a transmis că „a fost o serioasă greşeală de judecată” şi că Baker „nu va mai prezenta programul lui săptămânal la noi”.

După ce a stârnit un val de controverse online, Baker a ieșit la atac, ironizându-i pe cei ofensați de mesajul său: „Îmi pare rău că imaginea mea cu un micuţ într-o ţinută stilată i-a dat gata pe unii”.

Ulterior, a publicat că ar fi folosit „aceeaşi poză tâmpită pentru orice alt copil regal sau al lui Boris Johnson şi chiar al meu. Este o imagine amuzantă. Mare greşeală, cu siguranţă. Grotesc”.

Meghan Markle, ducesa de Sussex, soţia Prinţului Harry, a născut pe 6 mai un băiat care a primit numele Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro