Live acumObservator 16
Prime Time 20:30X Factor

Merită laude! Tatăl și-a rezervat șase zboruri cu avionul doar ca să fie deCrăciunul alături de fiica sa stewardesă

Crăciunul este momentul în care tuturor ne place să ne petrecem timpul cu familiile și rudele noastre, stând lângă foc, sorbind din cafeaua fierbinte și deschizând cadouri în timp ce ascultăm colinde. Acestea sunt doar câteva dintre cele mai bune lucruri pe care le putem facem în acest sezon vesel. Dar ce se întâmplă dacă nu putem petrece Crăciunul în acest fel pentru că nu avem cu să fim, fizic, alături de familiile noastre?

Tatăl și-a rezervat șase zboruri cu avionul doar ca să fie deCrăciunul alături de fiica sa stewardesă

Acest lucru, din păcate, i s-a întâmplat lui Pierce Vaughan o stewardesă, care a trebuit să-și petreacă Ajunul și ziua de Crăciun zburând deasupra norilor.


Cu toate acestea, tatăl ei iubitor a găsit o modalitate de a-și petrece vacanța alături de fiica sa muncitoare. El a rezervat în total șase zboruri, în întreaga SUA, doar pentru a putea petrece Crăciunul cu fiica sa.

Povestea a devenit cunoscută supă ce un pasager, vecin de scaun cu tatăl fetei, a postat în mediul online fotografii și un text despre această întâmplare: "Sunt foarte fericit să împărtășesc o poveste atât de emoționantă.", spune acesta.

Mike Levy a surprins o fotografie drăguță cu el însuși și cu Hal stând împreună cu fata. În postare, el a scris: „Hal a decis că va petrece vacanța cu ea. Deci, el decolează pe fiecare zbor de astăzi și mâine în toată țara pentru a petrece timp cu fiica lui de Crăciun. Ce tată fantastic! Vă doresc amândoi un Crăciun foarte fericit!"

Postarea a fost distribuit[ de peste 28.000 de ori și a devenit virală.

Recomandari