Antena Căutare

Mesajul prințului William la moartea bunicului său, prințul Philip. Cuvintele sale au emoționat pe toată lumea

Prințul William, Duce de Cambridge, a transmis un mesaj plin de emoție la moartea bunicului său, prințul Philip. Cuvintele sale au înduioșat inimile tuturor. Ce a avut de spus despre umorul regratatului soț al Reginei Elisabeta a II-a.

Prințul William, Duce de Cambridge Galerie
Prințul William, Duce de Cambridge | Getty

Prințul William, Duce de Cambridge, în vârstă de 38 de ani, este primul fiu al lui Charles, Prinț de Wales și al Dianei, Prințesă de Wales și nepot al Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii și al Prințului Philip, Duce de Edinburgh.

Astfel, este al doilea în ordinea succesiunii la tronul Regatului Unit și a 16 state independente din Commonwealth. Fiind fiul Prințului de Wales și nepotul Reginei Elisabeta a II-a și al Prințului Philip, Prințul William este membru al familiei regale britanice.

Citește și: Cine moștenește titlul nobiliar al prințului Philip. El este Ducele de Edinburgh

Ce mesaj i-a lăsat prințul Wiliam, regretatului său bunic prințul Philip

"Cei 100 de ani de viața trăiți de bunicul meu au fost marcati de serviciul pe care l-a adus țării, Commonwealth-ului , soției sale Regina Angliei și familiei noastre.

Mă simt norocos că nu numai că am avut exemplul său care să mă ghideze, ci prezența sa durabilă până în propria mea viață de adult - atât în vremuri bune, cât și în cele mai grele zile. Voi fi mereu recunoscător că soția mea a avut parte de atâția ani ca să-l cunoască pe bunicul meu și sunt recunoscător pentru bunătatea pe care i-a arătat-o. Niciodata nu voi sub-aprecia amintirile speciale pe care copiii mei le au cu stra-bunicul lor cand venea sa îi ia cu trasura lui. Au văzut și ei simțul său de aventura, cât și simțul umorului pe care îl avea.

Bunicul meu era un om extraordinar și a făcut parte dintr-o generație extraordinară. Eu și Catherine vom continua să facem ceea ce și-ar fi dorit el și o vom sprijini pe Regină în anii ce vor urma. Îmi va fi dor de bunicul meu, dar știu că el ar vrea ca noi să ne vedem în continuare de drumul nostru", a transmis prințul Williams, nepotul regratatului prinț Philip.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mesajul prințului Charles după moartea lui Philip

Prințul Charles a stat aproape de tatăl său în ultimele lui săptămâni de viață, el fiind singura persoană care l-a vizitat cât timp a fost internat. Ultima dată când cei doi s-au văzut a fost marți, cu câteva zile înainte ca prințul Philip să se stingă din viață.

La scurt timp după anunțul decesului, prințul de Wales i-a adus omagiu „dragului său tată”, spunând că familiei regale îi va „fi dor de el”, în timp ce l-a descris drept „o figură mult iubită și apreciată”.

Citește și: Care au fost ultimele dorințe ale prințului Philip. Ce l-a rugat pe Charles să facă cu puțin timp înainte să moară

„Tatăl meu drag a fost o persoană foarte specială pentru care cred că, mai presus de orice, ar fi fost uimit de reacție și de lucrurile emoționante care s-au spus despre el. Din acest punct de vedere familia mea este profund recunoscători pentru tot”, a mai transmis Charles.

El a înregistrat mesajul emoționant la Highgrove House, reședința sa de lângă Tetbury, Gloucestershire.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x