Antena Căutare

Video. Momente istorice la castelul Windsor! Bebelușul ducilor Sussex a fost prezentat întregii lumi!

Prima fotografie a primului copil al ducesei Meghan de Sussex şi al prinţului Harry, un băieţel care s-a născut luni dimineaţă, a fost publicată în presa britanică.

Imagini de colecție! Prima apariție publică a ducilor de Sussex împreună cu bebelușul lor. Cu cine seamănă micuțul

fotografie a primului copil al ducesei Meghan de Sussex şi al prinţului Harry, un băieţel superb care s-a născut luni dimineaţă, a fost publicată în presa britanică.

Ducii Meghan şi Harry de Sussex au apărut în faţa unui număr mic de jurnalişti adunaţi la St George's Hall de la castelul Windsor.

Întrebat de jurnalişti cu cine seamănă copilul, Harry a spus că toată lumea spune că bebeluşii se schimbă mult în primele două săptămâni de viaţă. "Practic, suntem martori ai felului în care are loc acest proces de schimbare în următoarea lună, dar felul în care arată se schimbă de la o zi la alta".

"Are un temperament dulce, este cu adevărat calm", a declarat ducesa Meghan de Sussex, potrivit CNN. La care prinţul Harry a replicat glumind că nu ştie cu cine seamănă în acest aspect.

Video. Momente istorice la castelul Windsor! Bebelușul ducilor Sussex a fost prezentat întregii lumi!

"Este magic, este uimitor. Îi am alături pe doi dintre cei mai buni băieţi din lume. Aşa că sunt fericită", a mai spus ducesa Meghan.

Cei doi au mai declarat că îl vor prezenta pe bebeluş reginei Elizabeth a II-a, care este străbunica acestuia, curând.

Vezi primele imagini video cu bebelușul regal :

Sură: Mediafax.ro

Este oficial! Când va fi prezentat bebelușul Sussex întregii lumi! Ce condiții au impus Meghan Markle și Prințul Harry... Cât lux! Cum arată clinica la care a născut Meghan Markle. Pacientele sunt servite cu șampanie și homari – Foto...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x