E băiat! Meghan Marke a născut primul copil al prințului Harry

Meghan Markle a născut și a adus pe lume un băiat, primul copil al cuplului ducilor de Sussex. Copilul are o greutate de 3,9 kg, potrivit The Guardian. Amândoi se simt bine.

Meghan Markle a născut și a adus pe lume un băiat, primul copil al cuplului ducilor de Sussex. Copilul are o greutate de 3,9 kg, potrivit The Guardian. Amândoi se simt bine.

Meghan a intrat în travaliu luni dimineaţă, iar prinţul Harry s-a aflat în tot acest timp alături de ea.

'Travaliul a început pentru ducesa de Sussex la primele ore ale dimineţii de luni. Ducele de Sussex se află alături de Alteţa sa Regală', a declarat Palatul Buckingham într-un scurt comunicat, înainte de anunțul nașterii.

E băiat! Meghan Marke a născut primul copil al prințului Harry

Copilul va fi al şaptelea în linia succesiunii la tronul britanic, după prinţul de Wales (prinţul Charles), ducele de Cambridge (prinţul William) şi cei trei copii ai lui - prinţul George, prinţesa Charlotte şi prinţul Louis -, şi ducele de Sussex (prinţul Harry).

Prinţul Harry şi Meghan Markle, căsătoriţi în luna mai 2018, au anunţat sarcina pe 15 octombrie 2018, prima zi a turneului lor în Australia şi Noua Zeelandă.

Copilul este al optulea strănepot al reginei Elizabeth II.

Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri