Antena Căutare

Momentul în care autorul atacului sângeros din Noua Zeelandă este prins de polițiști! Sunt 49 de morți, dar numărul victimelor ar putea crește vertiginos

Brenton Tarrant,​ autorul atacului armat de la moscheile din Noua Zeelandă, în urma căruia 49 de persoane au fost ucise, iar alte 50 au fost rănitre, a fost prins de polițiști.

Brenton Tarrant​, autorul atacului armat de la moscheile din Noua Zeelandă, în urma căruia 49 de persoane au fost ucise, iar alte 50 au fost rănitre, a fost prins de polițiști.

Ucigașul musulmanilor din moschei avea scris numele lui Ștefan cel Mare pe încărcătoare!

Momentul în care criminalul a fost arestat a fost surprins de niște trecători, iar în imaginile făcute publice pe rețelele de socializare se poate vedea cum un polițist îl prinde pe australianul de 28 de ani care a comis atacul sângeros.

Atac armat în Noua Zeelandă. O fetiță româncă, printre cei blocați în școli: ”A sunat alarma. Nu se știa ce s-a întâmplat”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Astfel, în imagini se poate vedea cum Poliția îl trage pe suspect dintr-un alt automobil. În total trei bărbați și o femeie au fost reținuți în acest caz.

Noua Zeelandă. Atacul armat, LIVE pe Facebook! Ce spune Facebook

Atacul lansat vineri asupra a două moschei din Christchurch, când persoane înarmate au deschis focul asupra celor aflaţi în moschei, s-a soldat cu moartea a 49 de persoane şi cu rănirea altor 50. Patru persoane au fost reţinute. Cele mai multe victime, 40, s-au înregistrat la moscheea al Noor, unde autorul atacului s-a identificat online înainte de masacru ca fiind cetăţeanul australian Brenton Tarrant. Pe un cont de Twitter care a fost şters, el a postat mai multe fotografii cu ceea ce par a fi încărcătoare de puşti şi un link către un manifest.

Noua Zeelandă. Atacul armat al lui Brenton Tarrant​, LIVE pe Facebook. (VIDEO)... „Eram plini de sânge și ne rugam să rămână fără gloanțe”. Mărturiile terifiante ale unui supraviețuitor al atacului arma...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x