Noua Zeelandă. Atacul armat al lui Brenton Tarrant​, LIVE pe Facebook. (VIDEO)

 
+3 click pentru
galerie

Noua Zeelandă. Atacul armat, LIVE pe Facebook! Ce spune Facebook. Este pentru prima dată când un atac atât de sângeros este transmis Live și credem că poate deveni un precedent periculos!

Atacul armat în Noua Zeelandă, la două moschei din Christchurch, soladat cu 49 de persoane moarte și alte 20 rănite a fost transmis live pe Facebook, dupa care inregistrarea a aparut pe youtube in special pe canalele televiziunilor de stiri.

De altfel, autorul masacrului din Noua Zeelandă a fost cel care a transmis Live pe Facebook, în timp ce se îndrepta către moscheea Al Noor Mosque. La scurt timp, transmisiunea atacatorului din Noua Zeelandă a ajuns și pe YouTube.

Facebook, prin reprezentanții săi, a afirmat că a șters contul de socializare al lui Brenton Tarrant, în vârstă de 28 de ani. 

Noua Zeelandă. Este pentru prima oară când un atac atât de sângeros este transmis LIVE de către atacator pe o retea de socializare. Atacatorul din Christchurch, Noua Zeelandă, poate deveni un precedent periculos!

Citeste si:
Ucigașul musulmanilor din moschei avea scris numele lui Ștefan cel Mare pe încărcătoare! Misterul mesajelor de pe muniția lui Brenton Tarrant​
Conform imaginilor postate pe reţelele sociale, pe armele şi încărcătoarele autorului atacului armat de la Christchirch, Brenton Tarrant, erau înscripţionat numele lui Ştefan cel Mare şi Şerban Cantacuzino, alături de alte nume şi date având legătură cu lupta antiotomană, dar şi de mesaje împotriva musulmanilor. (click pentru detalii)

Citeste si:
Atacatorul din Christchurch , Brenton Tarrant, a fost prins de politisti!
Momentul în care criminalul a fost arestat a fost surprins de niște trecători, iar în imaginile făcute publice pe rețelele de socializare se poate vedea cum un polițist îl prinde pe australianul de 28 de ani care a comis atacul sângeros. (click pentru detalii)facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI