Antena Căutare

Noua Zeelandă. Atacul armat al lui Brenton Tarrant​, LIVE pe Facebook. (VIDEO)

Atacul armat al lui Brenton Tarrant​ asupra musulmanilor dintr-o moschee din Noua Zeelanda a fost LIVE pe Facebook! Ce spune Facebook

Noua Zeelandă. Atacul armat al lui Brenton Tarrant​, LIVE pe Facebook. (VIDEO) Galerie
Noua Zeelaanda. Atac armat live video facebook, YouTube

Noua Zeelandă. Atacul armat, LIVE pe Facebook! Ce spune Facebook. Este pentru prima dată când un atac atât de sângeros este transmis Live și credem că poate deveni un precedent periculos!

Atacul armat în Noua Zeelandă, la două moschei din Christchurch, soladat cu 49 de persoane moarte și alte 20 rănite a fost transmis live pe Facebook, dupa care inregistrarea a aparut pe youtube in special pe canalele televiziunilor de stiri.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De altfel, autorul masacrului din Noua Zeelandă a fost cel care a transmis Live pe Facebook, în timp ce se îndrepta către moscheea Al Noor Mosque. La scurt timp, transmisiunea atacatorului din Noua Zeelandă a ajuns și pe YouTube.

Noua Zeelandă. Atacul armat al lui Brenton Tarrant​, LIVE pe Facebook. (VIDEO)

Facebook, prin reprezentanții săi, a afirmat că a șters contul de socializare al lui Brenton Tarrant, în vârstă de 28 de ani.

Noua Zeelandă. Este pentru prima oară când un atac atât de sângeros este transmis LIVE de către atacator pe o retea de socializare. Atacatorul din Christchurch, Noua Zeelandă, poate deveni un precedent periculos!

Citeste si:
Ucigașul musulmanilor din moschei avea scris numele lui Ștefan cel Mare pe încărcătoare! Misterul mesajelor de pe muniția lui Brenton Tarrant​
Conform imaginilor postate pe reţelele sociale, pe armele şi încărcătoarele autorului atacului armat de la Christchirch, Brenton Tarrant, erau înscripţionat numele lui Ştefan cel Mare şi Şerban Cantacuzino, alături de alte nume şi date având legătură cu lupta antiotomană, dar şi de mesaje împotriva musulmanilor. (click pentru detalii)

Citeste si:
Atacatorul din Christchurch , Brenton Tarrant, a fost prins de politisti!
Momentul în care criminalul a fost arestat a fost surprins de niște trecători, iar în imaginile făcute publice pe rețelele de socializare se poate vedea cum un polițist îl prinde pe australianul de 28 de ani care a comis atacul sângeros. (click pentru detalii)

Ucigașul musulmanilor din moschei avea scris numele lui Ștefan cel Mare pe încărcătoare! Misterul mesajelor de pe muniți... Momentul în care autorul atacului sângeros din Noua Zeelandă este prins de polițiști! Sunt 49 de morți, dar numărul vict...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x