Antena Căutare

Momentul în care o jurnalistă este diagnosticată cu cancer la sân în direct, pe Facebook! Femeia, copleșită de lacrimi: ”E șocant. Credeam că nu am nimic!”

O jurnalistă a aflat că are cancer în direct, pe Facebook. Femeia în vârstă de 41 de ani a acceptat provocarea de a-și face o mamografie în direct, pentru a atrage atenția asupra importanței ei în depistarea cancerului, însă a avut o surpriză teribilă.

Momentul în care o jurnalistă este diagnosticată cu cancer la sân în direct, pe Facebook! Femeia, copleșită de lacrimi: ”E șocant. Credeam că nu am nimic!”
Jurnalista a aflat că are cancer la sân în timp ce era Live

Aly Meyer, în vârstă de 41 de ani, a transmis Live pe Facebook momentul în care a mers să-și facă o mamografie și părea relaxată. Ceea ce se gândea că este doar un control de rutină, însă, s-a dovedit a fi mai mult de atât, întrucât femeia a aflat că suferă de cancer.

Totul s-a petrecut în Oklahoma, Statele Unite ale Americii, iar pe filmarea făcută publică femeia apare extrem de supărată la câteva minute după ce și-a făcut mamografia.

”Eram singură că nu am nimic azi, dar iată că se întâmplă. Am cancer la sân și încă nu am răspunsuri pentru tone de întrebări.”, a spus ea, potrivit Metro.co.uk.

De asemenea, ea a mărturisit că urmează să facă noi analize pentru a stabili cu exactitate ce tip de cancer e și cum va fi tratat.

”A fost extrem de greu și șocant să aflu această veste.”, a mai spus ea.

În urma investigațiilor medicale, ea a decoperit că are cancer non-invaziv la sânul drept, una dintre cele mai ușoare forme de cancer. A suferit o operație de mastectomie, iar apoi medicii chirurgi i-au reconstruit sânul.

Acum, ea a scăpat de boala teribilă și a mărturisit că a fost cea mai bună decizie să vină să-și facă mamografia. De asemenea, ea a dezvăluit că va face acest lucru în fiecare an și le suferează tuturor femeilor să-și facă programare, pentru a preveni boala care afectează milioane de persoane la nivel mondial.

Facebook a suspendat trei reţele de conturi ruseşti care încercau să influenţeze politica în opt state africane... Pentagonul a publicat primele imagini cu atacul împotriva liderului ISIS Abu Bakr al-Baghdadi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x