Antena Căutare

Momentul în care o puștoaică stă față-n față cu jihadistul care a abuzat-o: ”Ridică-ți capul. De ce mi-ai făcut asta? De ce? Tu ai o soră? Ai sentimente?”

Un videoclip în care o tânără yazizi stă față-n față cu un jihadist ISIS care a răpit-o și a violat-o atunci când avea doar 14 ani a făcut înconjurul lumii. 

Momentul în care o puștoaică stă față-n față cu jihadistul care a abuzat-o: ”Ridică-ți capul. De ce mi-ai făcut asta? De ce? Tu ai o soră? Ai sentimente?”
Momentul în care o puștoaică stă față-n față cu jihadistul care a abuzat-o: ”Ridică-ți capul. De ce mi-ai făcut asta? De ce? Tu ai o soră? Ai sentimente?”

Aswaq Hajji Hameed, o tânără în vârstă de doar 19 ani, a dovedit că este extrem de curajoasă în momentul în care a stat față-n față cu bărbatul care a răpit-o și a violat-o, transformând-o într-o sclavă sexuală.

În urmă cu cinci ani, tânăra a fost răpită, vândută ca o sclavă și abuzată. Câțiva ani de zile mai târziu, ea a fugit din țară. A ajuns în Germania, unde a trăit mai bine de trei ani, iar la un moment dat a descoperit că bărbatul care a violat-o, Abu Humam, se află chiar în țara în care trăia, așa că s-a întors în Irak, unde a ajuns să trăiască într-o tabără de refugiați.

Doamne, Dumnezeule! O fetiță de 10 ani a fost violată de doi bărbați, în Brăila, după ce a fost răpită de pe stradă! Mama ei a dus-o de urgență la spital!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Abu Humam, agresorul fetei, a fost arestat la un moment dat, așa că tânăra a vrut să stea față în față cu el. Ba mai mult, întâlnirea a avut loc în cadrul unei emisiuni televizate, iar videoclipul a fost făcut public pe internet.

În imagini, fata poate fi auzită în timp ce-i spune că i-a distrus viața după ce a răpit-o și violat-o la 14 ani și l-a întrebat pe acesta de ce a făcut-o.

Abuzată sexual ani întregi de către cel care i-a fost profesor. "M-a dus acasă la el pentru a face sex în timp ce soția lui era la muncă. Aveam doar 13 ani..."

“Ridică-ți capul. De ce mi-ai făcut asta? De ce? Pentru că sunt Yazidi? Aveam doar 14 ani când m-ai violat. Ridică-ți capul. Tu ai vreo soră? Tu ai sentimente? Ai onoare? Aveam doar 14 ani. Vârsta fiicei tale, a fiului tău. A surorii tale”, sunt cuvintele cu care Ashwaq Hajji Hameed și-a înfruntat violatorul, care nu a avut curajul să o privească în ochi sau să-i răspundă.

Imagini unice de la Betleem! S-au aprins luminile de Crăciun în locul în care Iisus a venit pe lume... Fotbalist, acuzat de partenera de viață că a snopit-o în bătaie: ”Trăiesc un coșmar cu el!” Femeia ar fi fost lovită în ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x