Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:15Asia Express - Drumul elefantului

Momentul în care o puștoaică stă față-n față cu jihadistul care a abuzat-o: ”Ridică-ți capul. De ce mi-ai făcut asta? De ce? Tu ai o soră? Ai sentimente?”

Un videoclip în care o tânără yazizi stă față-n față cu un jihadist ISIS care a răpit-o și a violat-o atunci când avea doar 14 ani a făcut înconjurul lumii. 

Momentul în care o puștoaică stă față-n față cu jihadistul care a abuzat-o: ”Ridică-ți capul. De ce mi-ai făcut asta? De ce? Tu ai o soră? Ai sentimente?”

Aswaq Hajji Hameed, o tânără în vârstă de doar 19 ani, a dovedit că este extrem de curajoasă în momentul în care a stat față-n față cu bărbatul care a răpit-o și a violat-o, transformând-o într-o sclavă sexuală.

În urmă cu cinci ani, tânăra a fost răpită, vândută ca o sclavă și abuzată. Câțiva ani de zile mai târziu, ea a fugit din țară. A ajuns în Germania, unde a trăit mai bine de trei ani, iar la un moment dat a descoperit că bărbatul care a violat-o, Abu Humam, se află chiar în țara în care trăia, așa că s-a întors în Irak, unde a ajuns să trăiască într-o tabără de refugiați.

Doamne, Dumnezeule! O fetiță de 10 ani a fost violată de doi bărbați, în Brăila, după ce a fost răpită de pe stradă! Mama ei a dus-o de urgență la spital!

Abu Humam, agresorul fetei, a fost arestat la un moment dat, așa că tânăra a vrut să stea față în față cu el. Ba mai mult, întâlnirea a avut loc în cadrul unei emisiuni televizate, iar videoclipul a fost făcut public pe internet.

În imagini, fata poate fi auzită în timp ce-i spune că i-a distrus viața după ce a răpit-o și violat-o la 14 ani și l-a întrebat pe acesta de ce a făcut-o.

Abuzată sexual ani întregi de către cel care i-a fost profesor. "M-a dus acasă la el pentru a face sex în timp ce soția lui era la muncă. Aveam doar 13 ani..."

“Ridică-ți capul. De ce mi-ai făcut asta? De ce? Pentru că sunt Yazidi? Aveam doar 14 ani când m-ai violat. Ridică-ți capul. Tu ai vreo soră? Tu ai sentimente? Ai onoare? Aveam doar 14 ani. Vârsta fiicei tale, a fiului tău. A surorii tale”, sunt cuvintele cu care Ashwaq Hajji Hameed și-a înfruntat violatorul, care nu a avut curajul să o privească în ochi sau să-i răspundă.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro