Antena Căutare

Morți învăluite în mister! Doi prieteni de-ai concurentei de la ”Insula Iubirii” care s-a sinucis, găsiți morți la interval de câteva săptămâni! Mama lor vorbește de un ”PACT” ȘOCANT 

Un fenomen șocant ia amploare peste hotare și stârnește controverse. După ce top-modelul Sophie Gradon s-a sinucis, iar iubitul ei, Aaron Smith, a fost găsit fără suflare în propria locuință, la un interval de trei săptămâni, acum, în presa internațională a apărut un al caz uimitor. 

Un fenomen șocant ia amploare peste hotare și stârnește controverse. După ce top-modelul Sophie Gradon s-a sinucis, iar iubitul ei, Aaron Armstrong, a fost găsit fără suflare în propria locuință, la un interval de trei săptămâni, acum, în presa internațională a apărut un al caz uimitor.

Mai exact, se pare că doi frați, Darryl și Dylan Smith, care erau apropiați de modelul cunoscut pentru apariția la ”Insula iubirii”, varianta din UK, s-au sinucis. Ba mai mult, mama lor, care este sfâșiată de durere, vorbește despre un pact al acestora teribil.

Conform Daily Mail, cei doi băieți au fost găsiți spânzurați la trei săptămâni de la moartea Sphiei Gradon și a iubitului ei, care deasemenea, și-au încheiat socotelile cu viața lăsând în urmă o mare de durere.

Morți învăluite în mister! Doi prieteni de-ai concurentei de la ”Insula Iubirii” care s-a sinucis, găsiți morți la interval de câteva săptămâni! Mama lor vorbește de un ”PACT” ȘOCANT 

Darryl și Dylan Smith au crescut împreună cu Sophie și partenerul ei, Aaoron Armstrong, iar toți patru au fost găsiți morți luna trecută.

”Lucrurile trebuie să se schimbe.”, a mărturisit tatăl băieților.

Darryl a fost găsit mort primul, în locuința sa din Blyth, Northumberland, pe 13 iunie. O săptămână mai târziu, Sophie Gradon s-a sinucis. Pe 10 iulie, partenerul acesteia de viață a murit în condiții suspecte, în locuința sa, iar duminică, Dylan Smith a fost găsit fără suflare.

Sursa foto: Daily Mail

Românii, din nou campioni la furt! Cinci persoane au fost arestate după ce au reușit să fure bunuri în valoare de sute d... „Putin a fost foarte, foarte puternic”! Primele declarații ale lui Donald Trump după Summitul de la Helsinki”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x