Antena Căutare

NASA, primul contact cu extratereștrii: ”Civilizaţiile extraterestre ne monitorizează de o lungă perioadă de timp”

De-a lungul timpului, mai mulți astronauţi importanţi ai Agenţtiei Spaţiale Americane au susţinut că, în timpul sau chiar înaintea misiunilor spaţiale, au văzut OZN-uri.

De-a lungul timpului, mai mulți astronauţi importanţi ai Agenţiei Spaţiale Americane au susţinut că, în timpul sau chiar înaintea misiunilor spaţiale, au văzut OZN-uri. Primul lor "contact" cu viața extraterestră nu a rămas un secret, făcând fel și fel de mărturisiri.

Edgar Mitchell, cea de-a şasea persoană care a mers pe Lună, în anul 1971, susţine că a avut parte de o trăire intensă spirituală când se întorcea din misiunea Apollo şi de atunci şi-a dedicat viaţa pentru a demonstra existenţa vieţii extraterestre. De asemenea, Gordon Cooper susţine că a văzut un OZN care zbura peste o bază americană din Germania.

Deke Slayton, un al astronaut al NASA, mărturisea în 1951 că a văzut un OZN, descriindu-l ca pe „o farfurie care stătea la un unghi de 45 de grade. Nu aveam nicio cameră, altfel aş fi făcut poze”.

Și Brian O'Leary întărește afirmațiile care susțin existența vieții extraterestre. "Există dovezi abundente că suntem contactaţi. Civilizaţiile extraterestre ne monitorizează de o lungă perioadă de timp şi aparenţa lor este diferită faţă de orice tip de perspectivă tradiţională materialistă occidentală”.

Sursa: descopera.ro

Papa Francis a fost imortalizat în ceară, atât de fidel, încât imaginile următoare le-au dat fiori credincioşilor din Br... Semnal de alarmă mondial! NASA pregătește plecarea de pe Pământ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x