Antena Căutare

Nave militare chineze, reperate in apropierea insulei japoneze Yonaguni

Sapte nave militare chineze au fost reperate astazi in apropierea insulei situate in extremitatea de sud a Japoniei, in plin conflict diplomatic cu privire la suveranitatea asupra unor insule din Marea Chinei de Est, a anuntat Ministerul japonez al Apararii, potrivit AFP.

"Un avion japonez a reperat sapte nave militare chineze la o distanţa de aproximativ 49 de kilometri sud-sud-est de Insula Yonaguni la ora locala 7.00 (1.00, ora Romaniei)", a declarat pentru AFP un oficial din cadrul ministerului.

"Ele se deplasau catre nord, dinspre Oceanul Pacific spre Marea Chinei de Est", a precizat acesta. Intre aceste sapte nave chineze, ministerul japonez a enumerat un distrugator lansator de rachete, un distrugator, doua fregate, doua nave de salvare pentru submarine si o nava de aprovizionare.

Citeste continuarea articolului in Jurnalul!

Separatistii flamanzi au castigat alegerile locale in Flandra. Belgia se indreapta spre scindare... In Rusia, un pachet de tigari costa un euro. Ce masuri vor lua autoritatile de la Moscova pentru a reduce numarul fumato...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x