Căutare Live

Neil Young vrea să obţină cetăţenia americană pentru a vota la alegerile prezidenţiale în favoarea lui Trump dar este amânat din cauza consumului de canabis

Rockerul canadian Neil Young a început demersurile pentru a obţine cetăţenia americană cu scopul de a putea vota la alegerile prezidenţiale din 2020, însă faptul că acesta consumă canabis îi complică procesul, potrivit informaţiilor de pe site-ul artistului.

Înainte de împlinirea vârstei de 74 de ani, cântăreţul, compozitorul şi interpretul Neil Young a povestit într-un articol publicat vineri pe site, că deşi a trecut testul pentru obţinerea cetăţeniei americane, răspunzând "onest" la numeroasele întrebări care i-au fost adresate, va trebui să mai dea un alt test din cauza consumului de marijuana.

Autorităţile americane au indicat în aprilie că potenţialii cetăţeni nu pot fi implicaţi "în anumite activităţi legate de marihuana", chiar dacă aceasta este legală în statul sau în ţara de origine, aşa cum este cazul Canadei, a scris muzicianul.

Young a adăugat faptul că speră să poată "vota potrivit conştiinţei sale pentru Donald J. Trump sau colegii săi candidaţi - care nu au fost încă nominalizaţi".

În 2018, cântăreţul, care îl susţinea mai degrabă pe democratul Bernie Sanders, l-a împiedicat pe Donald Trump să-i folosească melodia "Rockin in the Free World" pentru a-şi lansa campania, până când viitorul preşedinte american nu i-a cerut permisiunea.

Cu 40 de discuri de studio la activ, muzicianul rock a lansat în octombrie cel mai recent album intitulat "Colorado".

Sursa : news.ro

Liderul Partidului Ciudadanos Albert Rivera demisionează în urma prăbuşirii formaţiunii liberale în alegerile parlamenta... Xi Jinping vrea să ”consolideze comerţul bilateral” chinez-grec...
Parteneri
Compatibilitatea numerologică în funcție de cifra destinului. Ce fel de cuplu sunteți
Catine.ro
Ultimele știri
x