Antena Căutare

"New York Times" si "Los Angeles Times" recompensate cu cate doua premii Pulitzer

Cotidianele "New York Times" si "Los Angeles Times" au obtinut cate doua premii Pulitzer, la cea de-a 95-a editie a prestigioaselor distinctii, decernate, aseara, la Universitatea Columbia din New York. In acest an, pentru prima data in istoria de 95 de ani a acestor distinctii, premiul Pulitzer nu a fost acordat la categoria "Breaking News".


La randul sau, "Los Angeles Times" a primit doua premii Pulitzer, unul la mult-ravnita categorie "Serviciu public", pentru articolele despre coruptia din randul functionarilor din oraselul californian Bell, si al doilea pentru "Fotografie".

Washington Post a primit in acest an o singura distinctie, atribuita fotografilor Carol Guyz, Nikki Kahn si Ricky Carioti, la categoria "Fotografie de actualitate".

Chicago Sun-Times s-a impus la categoria "Reportaj local", pentru o serie de articole despre violenta din Chicago, victimele ei si legea tacerii care domneste in oras, iar Sarasota Herald-Tribune a castigat la categoria "Jurnalism de ancheta".

sursa:Jurnalul.ro

foto: latimes.com

Iulia Timosenko, acuzata ca a adus Ucrainei un prejudiciu de 200 de milioane $... Serverele Agentiei Spatiale Europene, sparte de un hacker roman...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x