Căutare Live

"New York Times" si "Los Angeles Times" recompensate cu cate doua premii Pulitzer

Cotidianele "New York Times" si "Los Angeles Times" au obtinut cate doua premii Pulitzer, la cea de-a 95-a editie a prestigioaselor distinctii, decernate, aseara, la Universitatea Columbia din New York. In acest an, pentru prima data in istoria de 95 de ani a acestor distinctii, premiul Pulitzer nu a fost acordat la categoria "Breaking News".


La randul sau, "Los Angeles Times" a primit doua premii Pulitzer, unul la mult-ravnita categorie "Serviciu public", pentru articolele despre coruptia din randul functionarilor din oraselul californian Bell, si al doilea pentru "Fotografie".

Washington Post a primit in acest an o singura distinctie, atribuita fotografilor Carol Guyz, Nikki Kahn si Ricky Carioti, la categoria "Fotografie de actualitate".

Chicago Sun-Times s-a impus la categoria "Reportaj local", pentru o serie de articole despre violenta din Chicago, victimele ei si legea tacerii care domneste in oras, iar Sarasota Herald-Tribune a castigat la categoria "Jurnalism de ancheta".

sursa:Jurnalul.ro

foto: latimes.com

VIDEO! Un roman a fost impuscat intr-un magazin din Italia... Serverele Agentiei Spatiale Europene, sparte de un hacker roman...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri