Antena Căutare

Nicolas Sarkozy ii cere liderului sirian Bashar al-Assad sa renunte la putere: "Poporul trebuie sa isi decida singur destinul"

Presedintele francez Nicolas Sarkozy i-a cerut din nou, azi, liderului sirian Bashar al-Assad "sa renunte la putere" si "sa isi lase poporul sa isi decida liber destinul", subliniind ca "masacrele" comise in Siria nu fac altceva decat sa sporeasca "dezgustul si revoltele", potrivit AFP.

Comunitatea internationala "trebuie sa isi asume responsabilitatile si sa denunte o reprimare cruda", dar si "sa se asigure ca observatorii Ligii Arabe dispun de toate mijloacele si toata libertatea necesare pentru a isi face treaba in mod corect", a adaugat Sarkozy.

Potrivit ONU, represiunea revoltei din Siria pentru indepartarea de la putere a lui Bashar al-Assad a facut, pana acum, peste 5.000 de victime.

Sursa: hotnews

Foto: Hepta

UPDATE! Statele Unite isi vor mentine portavioanele in Golful Persic, in pofida avertismentelor Iranului... Cantaretul Youssou N'Dour va candida la alegerile prezidentiale din Senegal...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x