Căutare Live

Nicolas Sarkozy ii cere liderului sirian Bashar al-Assad sa renunte la putere: "Poporul trebuie sa isi decida singur destinul"

Presedintele francez Nicolas Sarkozy i-a cerut din nou, azi, liderului sirian Bashar al-Assad "sa renunte la putere" si "sa isi lase poporul sa isi decida liber destinul", subliniind ca "masacrele" comise in Siria nu fac altceva decat sa sporeasca "dezgustul si revoltele", potrivit AFP.

Comunitatea internationala "trebuie sa isi asume responsabilitatile si sa denunte o reprimare cruda", dar si "sa se asigure ca observatorii Ligii Arabe dispun de toate mijloacele si toata libertatea necesare pentru a isi face treaba in mod corect", a adaugat Sarkozy.

Potrivit ONU, represiunea revoltei din Siria pentru indepartarea de la putere a lui Bashar al-Assad a facut, pana acum, peste 5.000 de victime.

Sursa: hotnews

Foto: Hepta

VIDEO! Un roman a fost impuscat intr-un magazin din Italia... Cantaretul Youssou N'Dour va candida la alegerile prezidentiale din Senegal...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri