Căutare Live

Noi restricții pentru români, în Grecia! Ce condiții trebuie să îndeplinească cei veniți din România la intrarea în țară

Grecii impun măsuri stricte turiștilor, de teama creșterii numărului de infectări cu noul coronavirus. Restricții noi pentru români, până la 31 august.

Noi restricții pentru români, în Grecia! Ce condiții trebuie să îndeplinească cei veniți din România la intrarea în țară

Profimedia

În contextul creșterii numărului de infectări cu noul coronavirus, autpritățile din Grecia au anunțat prelungirea interdicțiilor de călătorie și restricțiilor pentru mai multe țări, printre care și România.

Astfel, până la 31 august, zborurile dintre Grecia și Turcia rămân suspendate. Zborurile dintre Grecia şi Albania şi Macedonia de Nord vor continua să funcţioneze doar pe Aeroportul Internaţional Atena „Eleftherios Venizelos”, până la 31 august, relatează Greek Times.

Mai mult, pasagerii care vor intra în Grecia in Bulgaria, Malta, România şi Emiratele Arabe Unite vor fi obligaţi, până la 31 august, să furnizeze un rezultat negativ al testului COVID-19 la sosirea în Grecia. Acesta nu poate fi mai vechi de 72 de ore înainte de sosirea lor în Grecia.

Bucureşti şi alte zece judeţe - zone de risc pentru Germania

Municipiul Bucureşti şi alte zece judeţe - Bacău, Brăila, Braşov, Dâmboviţa, Galaţi, Gorj, Ilfov, Prahova, Vaslui, Vrancea - au fost incluse, miercuri seară, de autorităţile germane, pe lista zonelor de risc.

Persoanele care ajung în Germania din aceste zone trebuie să prezinte un test negativ COVID-19, făcut cu cel mult 48 de ore înainte de sosire, ori să se testeze în cel mult 72 de ore de la sosirea în ţara respectivă. Pe listă sunt incluse acum 17 judeţe, alături de Bucureşti.

Informaţii cu privire la noua măsură de actualizare a „zonelor de risc“ prin includerea în listă a unor judeţe din România sunt disponibile la: https://www.rki.de/DE/Content/InfAZ/N/Neuartiges_Coronavirus/Risikogebiete_neu.html

Germania anunță primul vaccin COVID, însă experții trag un semnal de alarmă îngrijorător: „Pandemia nu va fi controlată ... „Afară cu el din biserică! Afară, afară!”. Un copil, gonit din biserică de un preot. Momentul a fost filmat! Video...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri