Căutare Live

Norvegienii au găsit o metodă ingenioasă pentru a reduce timpul petrecut în trafic: construirea unui tunel rutier subacvatic

Autostrăzile ar urma să fie construite în interiorul unor tuburi imense, instalate la o adâncime de 30 de metri. Acestea vor fi susţinute de pontoane care vor permite şi trecerea navelor.

Autostrăzile ar urma să fie construite în interiorul unor tuburi imense, instalate la o adâncime de 30 de metri. Acestea vor fi susţinute de pontoane care vor permite şi trecerea navelor. Infrastructura îndrăzneaţă va costa 20 de miliarde de euro. Dacă planul va avea succes, Norvegia va deveni prima ţară din lume care se va bucura de o astfel de autostradă.

Umilința care a făcut înconjurul lumii! Ce i-a făcut o femeie unei tinere pe care o acuza că ar fi avut o relație cu soț... Ultimă oră! Este așteptat cel mai cumplit ger din ultimii 20 de ani! Ar putea face numeroase victime. „Degerăturile și h...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri